Latest Posts

DTM: “Audi nu a omorât DTM-ul”-Dieter Gass

Vizualizări: 9740

La începutul acestei luni, Audi a anunțat că se retrage din Campionatul German de Turisme la sfârșitul sezonului 2020. Anunțul a stârnit multă vâlvă în lumea motorsportului.

Dieter Gass, șeful departamentului de motorsport: “Desigur eu văd acest lucru diferit. Trebuie să ne uităm la o privire generală. După ce a ieșit Mercedes, campionatul a rămas doar cu doi constructori. Și era destul de clar că DTM nu va mai putea merge bine doar cu două mărci. Aston Martin a venit ca umplutură. Unii spun că asta a fost un lucru bun pentru extinderea campionatului, alții zic că ei ar fi cei ce îngroapă DTM prin părăsirea competiției. Eu pot confirma că Audi a fost brandul ce a împins DTM-UL în ultimele sezoane. Am fost primul brand ce a adus pe grilă o echipă de client, iar în 2020 avem 9 mașini pe grilă. Eu cred că e destul de incorect faptul că noi am omorât competiția. Dacă nu era Audi, DTM probabil nu mai exista de mult.”

După retragere, Audi a confirmat că se va concentra mai mult pe Formula E, dar și pe programele echipelor de client prin modelele GT2, GT3, GT4 și RS3 TCR.

Foto-Touringcartimes.com

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss