More

  Latest Posts

  DTM: „Audi nu a omorât DTM-ul”-Dieter Gass

  La începutul acestei luni, Audi a anunțat că se retrage din Campionatul German de Turisme la sfârșitul sezonului 2020. Anunțul a stârnit multă vâlvă în lumea motorsportului.

  Dieter Gass, șeful departamentului de motorsport: „Desigur eu văd acest lucru diferit. Trebuie să ne uităm la o privire generală. După ce a ieșit Mercedes, campionatul a rămas doar cu doi constructori. Și era destul de clar că DTM nu va mai putea merge bine doar cu două mărci. Aston Martin a venit ca umplutură. Unii spun că asta a fost un lucru bun pentru extinderea campionatului, alții zic că ei ar fi cei ce îngroapă DTM prin părăsirea competiției. Eu pot confirma că Audi a fost brandul ce a împins DTM-UL în ultimele sezoane. Am fost primul brand ce a adus pe grilă o echipă de client, iar în 2020 avem 9 mașini pe grilă. Eu cred că e destul de incorect faptul că noi am omorât competiția. Dacă nu era Audi, DTM probabil nu mai exista de mult.”

  După retragere, Audi a confirmat că se va concentra mai mult pe Formula E, dar și pe programele echipelor de client prin modelele GT2, GT3, GT4 și RS3 TCR.

  Foto-Touringcartimes.com

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss