Latest Posts

DTM: “Ar trebui să se facă trecerea la GT3” declară Hans Joachim Stuck

Vizualizări: 13755

Dublul câștigător la Le Mans, dar și campion în DTM, germanul Hans Joachim Stuck vine cu o soluție interesantă pentru seria germană.

La ora actuală, pe lângă CoronaVirus, campionatul suferă și de câteva plecări din pluton. După doar un sezon, Aston Martin a decis să plece, iar Audi își evaluează strategia pentru DTM, nemții dorind să investească mai mult în Formula E.

Astfel, pilotul german s-a gândit că ar fi mai bine ca pe grila din DTM să fie modele GT3.

Hans Joachim Stuck: “Ar fi mai bine să fie modele GT3 pe grila din campionat. Sunt și mai ieftine, iar la start putem avea o gamă diversificată de mașini și piloți.” 

Tot el a mai spus că a vorbit cu Gerhard Berger, dar acesta din urmă s-a opus acestei idei.

Anul trecut, DTM a realizat o fuziune cu Super GT-ul japonez și se vehicula că modelele din ambele competiții să facă switch-ul între campionate.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

“Class One e prea specială și doar două campionate merg cu asemenea mașini. Fuziunea dintre DTM și Super GT este o idee bună, dar nu cred că un constructor japonez de a acolo s-ar încumeta să vină în Germania pentru un campionat complet. Costurile sunt destul de mari” a mai declarat Stuck.

Sursa: Autosport.com
Photocredit: Touringcartimes.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Autosport.com

Latest Posts

Don't Miss