More

  Latest Posts

  DTM amână deschiderea sezonului.

  Vizualizări: 2745

  DTM a fost nevoită să-și anuleze deschizătorul de sezon în circuitul Norisring în urma întâlnirilor cu autoritățile din Nürnberg. Decizia lasă Spa-Francorchamps să înceapă sezonul DTM 2020. Campionatul Deutsche Tourenwagen Masters a lansat în această săptămână noul său calendar. Programul revizuit a indicat faptul că concurenții se vor întâlni la circuitul stradal Norisring pentru prima cursă a acestui an, deși acea întâlnire era încă supusă aprobării.

  Orașul Nürnberg a anunțat acum că nu poate acorda permisiunea pentru weekendul de la Norisring. Natura circuitului stradal înseamnă că sănătatea piloților, a echipelor și a personalului organizator nu a putut fi garantată în situația dinamică, care aduce pandemia COVID-19.

  Directorul ITR, Marcel Mohaupt, a dezvăluit că seria ar putea accepta decizia orașului Nürnberg. „Decizia de a nu acorda permisiunea guvernamentală pentru cursele DTM la Norisring a venit ca o surpriză pentru noi. Cu toate acestea, respectăm decizia Orașului Nürnberg. Pentru DTM, de asemenea, siguranța tuturor celor implicați are cea mai mare prioritate. Acum, așteptăm cu nerăbdare să deschidem noul sezon la Spa-Francorchamps ”, a spus el.

  În urma anulării evenimentului la Norisring, calendarul compact și variat DTM include nouă runde în Germania, Belgia și Olanda. Organizatorul seriei a subliniat că a fost stabilit un plan detaliat și precis de prevenire a infecțiilor cu cooperarea experților de renume pentru a garanta siguranța și sănătatea participanților.

  Anularea etapei de la Norisring de deschidere a sezonului înseamnă că sezonul 2020 DTM va începe pe circuitul Spa-Francorchamps la 2 august.

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss