More

  Latest Posts

  DTM amână deschiderea sezonului.

  DTM a fost nevoită să-și anuleze deschizătorul de sezon în circuitul Norisring în urma întâlnirilor cu autoritățile din Nürnberg. Decizia lasă Spa-Francorchamps să înceapă sezonul DTM 2020. Campionatul Deutsche Tourenwagen Masters a lansat în această săptămână noul său calendar. Programul revizuit a indicat faptul că concurenții se vor întâlni la circuitul stradal Norisring pentru prima cursă a acestui an, deși acea întâlnire era încă supusă aprobării.

  Orașul Nürnberg a anunțat acum că nu poate acorda permisiunea pentru weekendul de la Norisring. Natura circuitului stradal înseamnă că sănătatea piloților, a echipelor și a personalului organizator nu a putut fi garantată în situația dinamică, care aduce pandemia COVID-19.

  Directorul ITR, Marcel Mohaupt, a dezvăluit că seria ar putea accepta decizia orașului Nürnberg. „Decizia de a nu acorda permisiunea guvernamentală pentru cursele DTM la Norisring a venit ca o surpriză pentru noi. Cu toate acestea, respectăm decizia Orașului Nürnberg. Pentru DTM, de asemenea, siguranța tuturor celor implicați are cea mai mare prioritate. Acum, așteptăm cu nerăbdare să deschidem noul sezon la Spa-Francorchamps ”, a spus el.

  În urma anulării evenimentului la Norisring, calendarul compact și variat DTM include nouă runde în Germania, Belgia și Olanda. Organizatorul seriei a subliniat că a fost stabilit un plan detaliat și precis de prevenire a infecțiilor cu cooperarea experților de renume pentru a garanta siguranța și sănătatea participanților.

  Anularea etapei de la Norisring de deschidere a sezonului înseamnă că sezonul 2020 DTM va începe pe circuitul Spa-Francorchamps la 2 august.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss