Latest Posts

Diriyah ePrix – Nyck de Vries strălucește sub nocturnă în FP1

Vizualizări: 21245

 

Al șaptelea sezon din campionatul mondial de Formula E a debutat în această seară sub nocturnă în Arabia Saudită. Primul antrenament liber din ePrix-ul saudit a fost un show marca Nyck de Vries. Olandezul, component al echipei Mercedes EQ Formula E, a dominat categoric în FP1, încheind cu un senzațional tur cronometrat în 1:08.693.

De altfel, pilotul Mercedes a fost singurul care a reușit să coboare sub 1:09 pe turul de circuit în această seară. În spatele său, Andre Lotterer a încheiat la peste jumătate de secundă în spate. Pilotul german a fost urmat Lucas di Grassi, fostul campion mondial din Formula E, încheind un podium foarte eterogen.

Top cinciul primei zile din Arabia Saudită a fost completat de Edoardo Mortara și Ollie Rowland. Printre primii zece clasați, i-am mai regăsit, în ordine, pe Alex Lynn, Mitch Evans, Antonio Felix da Costa, Robert Frijns și Maximilian Gunther.

Alexander Sims a ratat pentru câteva zecimi topul primilor zece. În spatele său, Stoffel Vandoorne a încheiat abia pe 12, la peste o secundă în spatele coechipierului său care a dat tonul în FP1. Tom Blomqvist, Rene Rast și Jean Eric Vergne au fost ceilalți piloți clasați în top 15 în primul antrenament liber din Arabia Saudită.

Nico Muller, Pascal Wehrlein, Sergio Sette Camara, Sebastien Buemi și Sam Bird au completat celelalte locuri din top 20, în timp ce, restul clasamentului a fost format, în ordine, de Oliver Turvey, Norman Nato, Nick Cassidy și Jake Dennis.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Acțiunea din ePrix-ul saudit va continua mâine cu FP2, calificările și prima cursă din cel de-al șaptelea sezon al Formulei 1.

Sursa: GP24, Paul Athes
Photocredit: Mercedes EQ Formula E
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24, Paul Athes

Latest Posts

Don't Miss