More

  Latest Posts

  Diriyah ePrix – Nyck de Vries strălucește sub nocturnă în FP1

   

  Al șaptelea sezon din campionatul mondial de Formula E a debutat în această seară sub nocturnă în Arabia Saudită. Primul antrenament liber din ePrix-ul saudit a fost un show marca Nyck de Vries. Olandezul, component al echipei Mercedes EQ Formula E, a dominat categoric în FP1, încheind cu un senzațional tur cronometrat în 1:08.693.

  De altfel, pilotul Mercedes a fost singurul care a reușit să coboare sub 1:09 pe turul de circuit în această seară. În spatele său, Andre Lotterer a încheiat la peste jumătate de secundă în spate. Pilotul german a fost urmat Lucas di Grassi, fostul campion mondial din Formula E, încheind un podium foarte eterogen.

  Top cinciul primei zile din Arabia Saudită a fost completat de Edoardo Mortara și Ollie Rowland. Printre primii zece clasați, i-am mai regăsit, în ordine, pe Alex Lynn, Mitch Evans, Antonio Felix da Costa, Robert Frijns și Maximilian Gunther.

  Alexander Sims a ratat pentru câteva zecimi topul primilor zece. În spatele său, Stoffel Vandoorne a încheiat abia pe 12, la peste o secundă în spatele coechipierului său care a dat tonul în FP1. Tom Blomqvist, Rene Rast și Jean Eric Vergne au fost ceilalți piloți clasați în top 15 în primul antrenament liber din Arabia Saudită.

  Nico Muller, Pascal Wehrlein, Sergio Sette Camara, Sebastien Buemi și Sam Bird au completat celelalte locuri din top 20, în timp ce, restul clasamentului a fost format, în ordine, de Oliver Turvey, Norman Nato, Nick Cassidy și Jake Dennis.

  Acțiunea din ePrix-ul saudit va continua mâine cu FP2, calificările și prima cursă din cel de-al șaptelea sezon al Formulei 1.

  Sursa: GP24, Paul Athes

  Photocredit: Mercedes EQ Formula E


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss