GP24 Media

LATEST POSTS

Diriyah ePrix – Nyck de Vries strălucește sub nocturnă în FP1

Vizualizări: 20679

 

Al șaptelea sezon din campionatul mondial de Formula E a debutat în această seară sub nocturnă în Arabia Saudită. Primul antrenament liber din ePrix-ul saudit a fost un show marca Nyck de Vries. Olandezul, component al echipei Mercedes EQ Formula E, a dominat categoric în FP1, încheind cu un senzațional tur cronometrat în 1:08.693.

De altfel, pilotul Mercedes a fost singurul care a reușit să coboare sub 1:09 pe turul de circuit în această seară. În spatele său, Andre Lotterer a încheiat la peste jumătate de secundă în spate. Pilotul german a fost urmat Lucas di Grassi, fostul campion mondial din Formula E, încheind un podium foarte eterogen.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Top cinciul primei zile din Arabia Saudită a fost completat de Edoardo Mortara și Ollie Rowland. Printre primii zece clasați, i-am mai regăsit, în ordine, pe Alex Lynn, Mitch Evans, Antonio Felix da Costa, Robert Frijns și Maximilian Gunther.

Alexander Sims a ratat pentru câteva zecimi topul primilor zece. În spatele său, Stoffel Vandoorne a încheiat abia pe 12, la peste o secundă în spatele coechipierului său care a dat tonul în FP1. Tom Blomqvist, Rene Rast și Jean Eric Vergne au fost ceilalți piloți clasați în top 15 în primul antrenament liber din Arabia Saudită.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Nico Muller, Pascal Wehrlein, Sergio Sette Camara, Sebastien Buemi și Sam Bird au completat celelalte locuri din top 20, în timp ce, restul clasamentului a fost format, în ordine, de Oliver Turvey, Norman Nato, Nick Cassidy și Jake Dennis.

Acțiunea din ePrix-ul saudit va continua mâine cu FP2, calificările și prima cursă din cel de-al șaptelea sezon al Formulei 1.

Sursa: GP24, Paul Athes
Photocredit: Mercedes EQ Formula E
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES