GP24 Media

LATEST POSTS

Diriyah ePrix – De Vries și Mercedes domină în continuare în Arabia Saudită

Vizualizări: 10256

 

După turul de forță dat de Mercedes ieri, situația nu s-a schimba în mod radical astăzi. Spre deosebire de ieri, a doua sesiune de antrenamente din Arabia Saudită s-a desfășurat în lumina zilei.

Nyck de Vries a dominat din nou și în FP2, dar distanța față de concurență nu a mai fost atât de mare. Dacă ieri a fost o zi dezamăgitoare pentru Stoffel Vandoorne, belgianul a adus un 1-2 pentru Mercedes EQ Formula E. Vandoorne a sosit la sub două zecimi de coechipierul său și totul pare în favoarea echipei germane.

Edoardo Mortara a continuat evoluția excelentă de ieri și a încheiat pe locul trei. Top cinciul zilei a fost completat de Ollie Rowland și Andre Lotterer. Printre primii zece clasați, i-am mai regăsit, în ordine, pe Sergio Sette Camara, Alex Lynn, Sebastian Buemi, Mitch Evans și Maximilian Gunther.

Sam Bird a ratat la mustață clasarea în top zece. În spatele său, Robin Frijns, Rene Rast, Norman Nato și Lucas di Grassi au fost ceilalți piloți clasați printre primii 15. Pascal Wehrlein, Alexander Sims, Antonio Felix da Costa, Oliver Turvey și Jean Eric Vergne au fost ceilalți piloți clasați din top 20. Ultimii clasați au fost Tom Blomqvist, Jake Dennis, Nico Muller și Nick Cassidy.

Sesiunea de astăzi a avut câteva momente mai neplăcute. În două ocazii, steagul roșu a întrerupt antrenamentul. Nico Muller a lovit parapetul de protecție cu circa zece minute de final. Din fericire, pilotul elvețian nu a avut de suferit. Celălalt nume care a avut un incident a fost Robin Frijns. Olandezul a ratat un viraj și a fost nevoit să își parcheze monopostul cu doar două minute înainte de finalul sesiunii, aducând steagul roșu pe pistă și oprind astfel desfășurarea evenimentelor din FP2.

ePrix-ul din Arabia Saudită va continua în această după-amiază cu sesiunea de calificări și în această seară cu prima cursă a sezonului.

Sursa: GP24, Paul Athes
Photocredit: Mercedes EQ Formula E
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES