Latest Posts

Debut senzațional al echipei Hezeberg în Nascar Cup Series.

Vizualizări: 46965

Debut senzațional al echipei Olandeze Hezeberg, prima echipă Europeană din seria Americană Nascar Cup. Echipa, cu piloții Jacques Villeneuve și Loris Hezemans, a efectuat teste pe celebrul oval de la Daytona în timpul zilei oficiale de testare a campionatului.

La primul test pentru cea mai mare cursă din SUA, Daytona 500, care va avea loc pe 20 februarie 2022 – fostul campion mondial de Formula 1 Jacques Villeneuve a reușit să atingă o viteză medie de aproape 300 km/h (185,01 Mph = 297,794 Kph) cu Ford Mustang #27 de la Momo Team Hezeberg, făcând un debut senzațional.

Debut

De la înființarea sa în 2009 și intrarea sa oficială în rândul seriilor sancționate de NASCAR în 2012, NASCAR Whelen Euro Series (NWES) a oferit cele mai bune oportunități pentru piloții europeni de a dezvolta o carieră NASCAR și de a concura în Statele Unite. Peste 25 de piloți NWES au traversat deja Atlanticul pentru a concura la toate nivelurile competiției NASCAR, de la NASCAR Weekly Series la NASCAR Cup Series. Va fi pentru prima dată când o echipă EuroNASCAR se va confrunta cu cele mai bune organizații americane, demonstrând că NWES este poarta de acces perfectă spre cel mai înalt nivel al curselor NASCAR.

Cu acest rezultat, prima echipă europeană din istoria Cupei NASCAR în seria americană Nascar Cup, fondată de legenda curselor de curse Toine Hezemans (NL) și prietenul său Ernst Berg (NL) în 2021, a avut o confirmare fermă în mână că a început bine în Cupa NASCAR 2022 cu Jacques Villeneuve (CDN) și Loris Hezemans (NL) și că a făcut totul bine până acum. Complimentele au venit din partea participanților de mult timp la NASCAR și a celor mai de succes echipe; Team Penske și Hendriks Motorsports.

Toine Hezemans a declarat după rezultatul pozitiv al testelor: “Vedem o mare provocare în a fi prima echipă europeană NASCAR care are succes în SUA.

Debut

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Spre deosebire de cele mai multe alte serii de curse, Nascar Cup Series menține un format de motoare mari. Modelele Nascar “Nextgen” sunt propulsate de un motor V8 aspirat natural cu o cilindree de 5.860 cmc, cuplat la o cutie de viteze secvențială mai degrabă convențională cu 5+1 viteze.

Mai jos, un videoclip de la sesiunea oficială de teste de la Daytona.

YouTube video

Mai multe știri despre Nascar Cup Series găsiți AICI.

Sursa: Team Hezeberg
Photocredit: Team Hezeberg
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Team Hezeberg

Latest Posts

Don't Miss