More

  Latest Posts

  Dale Earnhardt Jr va testa mașina NASCAR Next Gen la Daytona

  Dale Earnhardt Jr. încă nu are de gând să se întoarcă la curse în NASCAR Cup Series, dar va primi un alt test în noua mașină Next Gen a seriei.

  Cu Kyle Larson, campionul în exercițiu din Cupă, concurând săptămâna aceasta la Chili Bowl Nationals, Hendrick Motorsports a anunțat luni că Earnhardt va testa Chevrolet nr. 5 al lui Larson marți și miercuri la testul organizatoric de la Daytona International Speedway.

  „Sunt încântat să am mai mult timp la volanul acestei noi mașini. Este absolut necesar să fac tot ce pot în cabina de difuzare. Mulțumesc echipei Hendrick și NASCAR pentru oportunitate”, a spus Earnhardt, în vârstă de 47 de ani, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter.

  Earnhardt lucrează în prezent ca analist NASCAR TV pentru NBC. Cel mai recent, Earnhardt a făcut mai multe tururi într-o mașină Next Gen în octombrie anul trecut pe stadionul Bowman Gray din Winston-Salem, N.C., în timpul unui test de anvelope Goodyear.

  Atât Tony Stewart, cât și colegul pilot din emisiunea TV Clint Bowyer au participat la acel eveniment. Testul anvelopelor a fost folosit ca pregătire pentru planurile NASCAR de a desfășura cursa Clash, expozițională de pre-sezon, în februarie, pe o pistă asfaltată de un sfert de milă construită de la zero, construită în interiorul Los Angeles Coliseum.

  De când s-a retras din competiția cu normă întreagă din Cup Series, Earnhardt a alergat cel puțin o cursă Xfinity Series pe sezon. Următoarea sa cursă planificată este pe 8 aprilie pe Martinsville (Va.) Speedway.

  Earnhardt

  Mai multe ştiri despre Cupa NASCAR găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss