Latest Posts

Cursele Formula E din Mexic și China au fost amânate pe termen nedeterminat

Vizualizări: 15270

Marile premii de Formula E din Mexico City și Sanya au fost amânate pe termen nedeterminat ca parte a unui calendar de Formula E 2020-21 puternic revizuit, emis de campionat și de FIA. După aprobarea din iunie a Consiliului Mondial al Sportului Auto FIA, Formula E a emis un program provizoriu pentru cel de-al șaptelea sezon, în care toate cursele urmează să aibă loc în 2021.

Aparent din cauza crizei globale de sănătate în curs, un nou calendar a fost acum publicat, unde atât evenimentele din Mexic, cât și cele din China amânate până la o nouă notificare.
Mexico a fost menit să găzduiască cea de a doua cursă a calendarului, ceea ce a dus la runda de deschidere a campaniei să se țină în capitala ciliană Santiago, care a fost ridicată la un dublu titlu.

Într-o declarație a FE se spunea: „Cursele din Mexico City și Sanya au fost amânate până mai târziu în an”.
„Ne concentrăm pe curse în cât mai multe dintre orașele noastre gazdă internaționale posibil, respectând pe cât posibil calendarul planificat și anunțat anterior”.
„În toate deciziile luate, acordăm prioritate sănătății și siguranței personalului nostru și a întregii comunități de formule E, formate din echipe, producători, parteneri, piloți și fani, precum și cetățenii și locuitorii orașelor în care concurăm.”

S-a considerat că E-Prix-ul din 2020 din Santiago a fost ultima cursă din oraș, întrucât aveau loc alegeri locale și s-a anticipat că, în cazul în care o nouă administrație va ajunge la putere, nu va fi suficient timp pentru a conveni un acord prelungit.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss