More

  Latest Posts

  Cursele Formula E din Mexic și China au fost amânate pe termen nedeterminat

  Marile premii de Formula E din Mexico City și Sanya au fost amânate pe termen nedeterminat ca parte a unui calendar de Formula E 2020-21 puternic revizuit, emis de campionat și de FIA. După aprobarea din iunie a Consiliului Mondial al Sportului Auto FIA, Formula E a emis un program provizoriu pentru cel de-al șaptelea sezon, în care toate cursele urmează să aibă loc în 2021.

  Aparent din cauza crizei globale de sănătate în curs, un nou calendar a fost acum publicat, unde atât evenimentele din Mexic, cât și cele din China amânate până la o nouă notificare.
  Mexico a fost menit să găzduiască cea de a doua cursă a calendarului, ceea ce a dus la runda de deschidere a campaniei să se țină în capitala ciliană Santiago, care a fost ridicată la un dublu titlu.

  Într-o declarație a FE se spunea: „Cursele din Mexico City și Sanya au fost amânate până mai târziu în an”.
  „Ne concentrăm pe curse în cât mai multe dintre orașele noastre gazdă internaționale posibil, respectând pe cât posibil calendarul planificat și anunțat anterior”.
  „În toate deciziile luate, acordăm prioritate sănătății și siguranței personalului nostru și a întregii comunități de formule E, formate din echipe, producători, parteneri, piloți și fani, precum și cetățenii și locuitorii orașelor în care concurăm.”

  S-a considerat că E-Prix-ul din 2020 din Santiago a fost ultima cursă din oraș, întrucât aveau loc alegeri locale și s-a anticipat că, în cazul în care o nouă administrație va ajunge la putere, nu va fi suficient timp pentru a conveni un acord prelungit.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss