Latest Posts

COTA va face parte din calendarul NASCAR în 2021

Vizualizări: 9907

Cupa NASCAR își va face apariția pentru prima dată la COTA (Circuit of the Americas), în 2021, ca parte dintr-un calendar competițional complet schimbat. Având în vedere ce se cunoaște până acum legat de programul de anull viitor, se pare șase curse se vor desfășura pe circuite cu asfalt, câteva pe cele de tip oval și vom asista la prima cursă pe teren din 1970.

Circuit of the Americas se află în Austin, Texas și a fost gazda Grand Prix-ului American încă din 2012. Anul acesta însă, din cauza pandeminei, Marele Circ nu va ajunge în State. Circuitul nu a susținut până acum vreuna din cele trei etape principale NASCAR, dar în 23 martie 2021 își va face debutul.

Miercurea viitoare va fi anunțat calendarul competițional oficial, dar se mai cunosc deja câteva modificări. Ovalul de la Indianapolis Motor Speedway, care a găzduit Brickyard 400 începând cu 1994, nu se va afla printre etapele din sezonul următor. Se zvonește de asemenea, faptul , se va renunța și la Chicagoland Speedway și Kentucky Speedway. În locul lor, se vor desfășura două etape în Atlanta și una în Nashville.

Datorită pandemiei încă în desfășurare, se așteaptă ca programul competițional de anul viitor, sufere modificări chiar și după anunțul oficial.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss