More

  Latest Posts

  COTA va face parte din calendarul NASCAR în 2021

  Cupa NASCAR își va face apariția pentru prima dată la COTA (Circuit of the Americas), în 2021, ca parte dintr-un calendar competițional complet schimbat. Având în vedere ce se cunoaște până acum legat de programul de anull viitor, se pare șase curse se vor desfășura pe circuite cu asfalt, câteva pe cele de tip oval și vom asista la prima cursă pe teren din 1970.

  Circuit of the Americas se află în Austin, Texas și a fost gazda Grand Prix-ului American încă din 2012. Anul acesta însă, din cauza pandeminei, Marele Circ nu va ajunge în State. Circuitul nu a susținut până acum vreuna din cele trei etape principale NASCAR, dar în 23 martie 2021 își va face debutul.

  Miercurea viitoare va fi anunțat calendarul competițional oficial, dar se mai cunosc deja câteva modificări. Ovalul de la Indianapolis Motor Speedway, care a găzduit Brickyard 400 începând cu 1994, nu se va afla printre etapele din sezonul următor. Se zvonește de asemenea, faptul , se va renunța și la Chicagoland Speedway și Kentucky Speedway. În locul lor, se vor desfășura două etape în Atlanta și una în Nashville.

  Datorită pandemiei încă în desfășurare, se așteaptă ca programul competițional de anul viitor, sufere modificări chiar și după anunțul oficial.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss