Latest Posts

Chevrolet va colabora cu Jesse Iwuji pentru sezonul Xfinity 2022

Vizualizări: 33625

Jesse Iwuji Motorsports a încheiat un parteneriat cu Chevrolet pentru a pregăti o echipă completă NASCAR Xfinity Series pentru sezonul 2022.

Echipa care este deținută în comun de pilotul Jesse Iwuji și de Emmitt Smith, membru al NFL Pro Football Hall of Fame, va aranja Chevrolet-ul cu nr. 34, iar Iwuji va servi ca pilot. Iwuji a urmat cursurile Academiei Navale din Statele Unite și este în prezent ofițer în Rezerva Marinei, după ce a servit șapte ani de serviciu activ. A făcut cinci starturi în cariera în seria Xfinity între 2020 și 2021 și 15 starturi în Camping World Truck Series între 2018 și 2021.

„Nu ar putea exista un parteneriat cu un producător mai autentic pentru mine decât unul cu Chevrolet”, a spus Iwuji. „Când m-am hotărât să urmez o carieră profesionistă în curse, am început să am timp pe scaunul meu Chevrolet Corvette C6 Z06, pe care îl dețin și astăzi. „Povestea de a trece de la Marină la NASCAR și de a avea Corvette-ul meu să joace un rol cheie în această călătorie face ca acest parteneriat să fie nu numai autentic, ci și inspirațional pentru orice persoană care dorește să împlinească obiective și vise mari.

Această călătorie le dă oamenilor speranță și arată cât de mult îi răsplătește viața pe cei care rămân suficient de puternici, suficient de mult.” Iwuji și Smith s-au întâlnit pentru prima dată când Smith a sponsorizat o mașină condusă de Iwuji la o cursă în 2020. Perechea a ajutat să înceapă Jesse Iwuji Motorsports în 2021. „În primul rând, echipa noastră nu ar putea fi mai încântată de parteneriatul cu Chevrolet din cauza a ceea ce înseamnă pentru echipa noastră de curse și pentru fani, pe măsură ce ne punem bazele în NASCAR”, a spus Smith.

„A fost vital să ne aliniem la un producător care nu numai că ne-a oferit tot ce este mai bun în tehnologie, dar credea și în sprijinul lui Jesse, credea în marii bărbați și femeile care ne apără țara, credea în diversitate și credea în tot ceea ce echipa noastră reprezintă.” Chevrolet le va oferi suport de inginerie și îndrumare celor de la Jesse Iwuji Motorsports și va ajuta la dezvoltarea membrilor echipei.

„Suntem încântați că Jesse și Emmitt se alătură familiei noastre de curse Chevrolet”, a declarat Eric Warren, directorul programelor NASCAR Chevrolet. „Respect faptul că Jesse depune eforturi pentru a se îmbunătăți continuu orice ar face. „Am crescut urmărind și aplaudând spiritul competitiv al lui Emmitt. Vom ajuta să ghidăm această echipă tânără și să oferim resurse de inginerie pentru a le accelera drumul către curse câștigătoare.”

  • Mai multe știri despre NASCAR găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss