More

  Latest Posts

  Charles Leclerc „cu siguranță” vrea să participe la Le Mans din lumea reală

  Pilotul Ferrari Formula 1, Charles Leclerc, spune că este dornic să încerce cursa „mitică” 24 de ore la Le Mans in lumea reală, după ce a început experiența sa în cursa în echivalentul virtual al acestui weekend. Leclerc împărtășește #52 AF Corse Ferrari cu pilotul Alfa Romeo F1, Antonio Giovinazzi, și campionul domnesc F1 Esports, David Tonizza, și câștigătorul eRace al Campionilor 2018, Enzo Bonito.

  Îndreptându-mă spre final cu mai puțin de 4 ore până la sfârșit, Ferrari #52 s-a așezat pe locul 18 în clasa GTE, pe locul 47 în general pentru eveniment, care este o colaborare între Campionatul Mondial de Endurance, Automobile Club de l’Ouest și Motorsport Games. Leclerc a vorbit cu directorul de strategie digitală la Motorsport Network, Jess McFadyen, după ce și-a încheiat stagiul de deschidere cursei.

  Întrebat dacă intenționează să încerce evenimentul Le Mans din viața reală după intrarea în provocarea virtuală, Leclerc a răspuns: „Categoric – asta am vrut să fac chiar înainte de a încerca această versiune virtuală”. El a spus: „Este o cursă mitică în sportul cu motor și, cu siguranță, într-o zi mi-ar plăcea să fac parte din ea”.

  În videoclip, Leclerc a prezentat și experiențele din eveniment din perspectiva sa și a explicat tactica sa pentru restul cursei – inclusiv planurile sale de a dormi și de a se alimenta înainte de următoarea turul sa la volan.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss