Latest Posts

Charles Leclerc „cu siguranță” vrea să participe la Le Mans din lumea reală

Vizualizări: 11693

Pilotul Ferrari Formula 1, Charles Leclerc, spune că este dornic să încerce cursa „mitică” 24 de ore la Le Mans in lumea reală, după ce a început experiența sa în cursa în echivalentul virtual al acestui weekend. Leclerc împărtășește #52 AF Corse Ferrari cu pilotul Alfa Romeo F1, Antonio Giovinazzi, și campionul domnesc F1 Esports, David Tonizza, și câștigătorul eRace al Campionilor 2018, Enzo Bonito.

Îndreptându-mă spre final cu mai puțin de 4 ore până la sfârșit, Ferrari #52 s-a așezat pe locul 18 în clasa GTE, pe locul 47 în general pentru eveniment, care este o colaborare între Campionatul Mondial de Endurance, Automobile Club de l’Ouest și Motorsport Games. Leclerc a vorbit cu directorul de strategie digitală la Motorsport Network, Jess McFadyen, după ce și-a încheiat stagiul de deschidere cursei.

Întrebat dacă intenționează să încerce evenimentul Le Mans din viața reală după intrarea în provocarea virtuală, Leclerc a răspuns: „Categoric – asta am vrut să fac chiar înainte de a încerca această versiune virtuală”. El a spus: „Este o cursă mitică în sportul cu motor și, cu siguranță, într-o zi mi-ar plăcea să fac parte din ea”.

În videoclip, Leclerc a prezentat și experiențele din eveniment din perspectiva sa și a explicat tactica sa pentru restul cursei – inclusiv planurile sale de a dormi și de a se alimenta înainte de următoarea turul sa la volan.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss