More

  Latest Posts

  Câștigătorul Le Mans, Bernhard, va intra cu echipa Porsche în DTM

  Echipa Porsche a lui Timo Bernhard, de două ori câștigătoare a cursei de 24 de ore de Le Mans, va intra în DTM sezonul viitor.

  Team 75 Motorsport va trece de la ADAC GT Masters pentru a rula un Porsche 911 GT3 R solo sub steagul KUS Team Bernhard în DTM-ul de nouă runde din 2022.

  Mașina va fi condusă de pilotul de uzină Porsche, Thomas Preining, care a condus împreună cu Christian Engelhart într-una dintre cele două mașini cu care echipa a intrat în GT Masters în 2021.

  Echipa 75 este a doua echipă care s-a angajat să conducă Porsche în DTM după SSR Performance, care la începutul acestei luni a anunțat intenția de a lansa două mașini în 2022.

  Bernhard, care a câștigat Le Mans în 2010 și 2017 cu Audi a declarat: „După șase ani în GT Masters am vrut să experimentăm ceva nou pentru a ajuta la dezvoltarea echipei.

  „Pentru partenerii și sponsorii noștri, am simțit că DTM-ul va oferi puțin mai multă vizibilitate. Este cu siguranță pasul potrivit pentru noi.”

  Câștigătorul titlului FIA World Endurance Championship din 2015 și 2017 a sugerat că a fost un „moment bun” pentru a intra în DTM în ceea ce va fi al doilea sezon care urmează regulile GT3.

  Bernhard

  „Ne mutăm într-o mașină pe care o cunoaștem”, a spus el.

  „Modificările de performanță vor fi probabil cea mai mare provocare, deoarece în DTM cele mai bune echipe schimbă anvelopele în șase secunde și jumătate, în timp ce în GT Masters există un timp minim pentru opriri”.

  El a adăugat că este important ca echipa să se concentreze pe o singură mașină în primul său an într-o nouă arenă.

  Preining, care are un rol de testare cu echipa Porsche Formula E, a spus că este „super-emotionat și motivat” de noua provocare prezentată de DTM.

  „Am încredere deplină în echipă și în toți cei implicați și cred că multe vor fi posibile pentru noi în DTM 2022”, a spus el.

  Echipa 75, care a dezvăluit vineri o versiune preliminară a modelului său 2022 în anunțul DTM, își va muta și operațiunea GT4 pe platforma DTM.

  Intenționează să schimbe cele două Porsche 718 Cayman GT4 CS MR pe care le-a prezentat în ADAC GT4 Germania în 2021 la seria de suport DTM Trophy anul viitor.

  Bernhard, pilot de uzină Porsche, care s-a retras de la conducerea cu normă întreagă la sfârșitul anului 2019, a înființat Team 75 împreună cu tatăl său Rudiger în 2011.

  Operațiunea de familie, care este acum o echipă condusă de sora lui Bernhard, Jennifer Leising, a intrat în Porsche Carrera Cup Germania în 2013 și apoi s-a alăturat GT Masters în 2016.

  Mai multe ştiri despre DTM găsiţi AICI!

   

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss