More

  Latest Posts

  Campionatul Virtual de Formula 1 al României – România vs Grecia

  Campionatul Virtual de Formula 1 aduce în prim-plan un nou joc amical, de această dată împreună cu Grecia, pe circuitul din Bahrain. Jucătorii greci concurează sub indicativul GRL, iar românii cu F1RO. Pista din Sakhir are un nivel de dificultate ușor. Sunt 10 viraje, întinse pe 3.705km.

  Jucătorii greci sunt UndertakerF și Tampakis la Mercedes, Nikolidis și Tifoso0506 la Ferrari. La Red Bull îl avem pe Flaw, alături de Grekos, Robostrat și Nved concurează cu Racing Point și la Williams sunt, Nikgenious și Miltos88. Piloții noștri, din F1RO, au ales să joace cu Haas (Bogdan Moldovan și Vlad Vasiloni), Alfa Romeo (Jumb3xX și Milan), AlphaTauri (Andrei Miclea și Johnxyz), Renault ( Vlad Roșu, Blurixe) și McLaren (White și ItzAlex2).

  Este o cursă relativ scurtă, comparativ cu evenimentul anterior alături de columbieni. Sunt calificări de tip „short”, de 18 minute și distanța parcursă în cursă, de 50%. Sunt 20 de piloți, 10 români, 10 greci. S-au ales specificațiile C2, C3, C4 (pneuri), potrivite pistei din Bahrain.

  Bogdan Moldovan înregistrează primul timp din sesiunea de calificări – 58.451s. Este urmat îndeaproape de Jumb3xX care scoate 58.671s pe tur. Johnxyz vine la 58.937s, pe a 4-a poziție, deoarece Moldovan Bogdan este surclasat de White (58.3s). Primul grec care înregistrează un timp este Nikolidis, care completează top 5.

  În minutul 14, Andrei Miclea coboară la 58.101s. Jucătorii greci reușesc să urce în clasament, prin intermediul lui Nikolidis și se descurcă mai bine decât colmbienii. Un nou timp de pole din partea lui Miltos88 care ajunge la 57.993, în minutul 9. Se dă o luptă crâncenă pentru pole. Andrei Miclea este la 0.026s de jucătorul grec Miltos88.

  În minutul 4, Andrei Miclea îl detronează pe Miltos88. Românul coboară la 57.896s. Sunt distanțe destul de mici între jucători. Toți se află la mai puțin de o secundă, unul față de celălalt. Și Romania este pole cu ajutorul lui Miclea. Avem 7 piloți în top 10.

  Sunt 29 de tururi în această cursă. Andrei Miclea pleacă de pe pole, urmat de grecul Miltos88. Nu avem parte de incidente în turul de formare, așadar nu este niciun jucător descalificat acum. Este Safety Car după un singur viraj. Se împart penalizări de câte 5 secunde pentru 6 piloți.

  În turul 3 se activează DRS-ul. Doar Nikolidis și Miltos88 și-au păstrat locurile în top 10 (dintre pilotii greci). Nikolidis trece de Blurixe și urcă pe 8. White încearcă să atace poziția a 2-a, dar este depășit de Moldovan. Contact între Blurixe și Nikolidis, iar grecul cade pe locul 13. Blurixe este depășit de Tifoso506, în turul cu numărul 9 și apoi de Nved.

  Jucătorii din Grecia încep să își facă loc printre primii 10, iar Tifoso506 preia conducerea, după ce mulți piloți intră la boxe. Românii recuperează prima poziție prin Vlad Vasiloni. În turul cu numărul 17, Blurixe urcă pe prima treaptă a podiumului provizoriu, urmat de Miclea și Moldovan.

  Andrei Miclea trece de Blurixe, la fel și Bogdan Moldovan, White și Jumb3xX. O luptă incredibilă între Miltos88 și Blurixe, care se încheie în favoarea grecului. Trece și Milan de Blurixe, iar acesta din urmă, primește o penalizare, alături de Johnxyz și Flaw.

  Steag galben pe sectorul doi, datorită lui Flaw, care este pe locul 19, cu 5 tururi înainte de final. Clasamentul începe să se contureze, pare a fi o victorie sigură pentru România. Avem doar 3 piloți în afara top-ului 10.

  Victorie pentru România. Am învins atât grecii cât și columbienii. Andrei Miclea trece linia de sosire pe prima poziție, urmat de Bogdan Moldovan, White și Jumb3xX. Locul 5 îi aparține lui Miltos88, care se clasează în fața lui Nved. Avem în total 7 români în top 10. Pe locul 9 a venit Tifoso506. Pilotul zilei este ales Robostrat (Racing Point), care concurează din partea Greciei.

   

  Campionatul Virtual de F1 al Romaniei poate fi urmarit pe canalul de YouTube:

  https://www.youtube.com/c/Cosmiin62/

  Si pe canalul de Twitch:

  https://www.twitch.tv/f1rochampionship

   

  Sursa: GP24 Editor in Chief - Ana Dănilă

  Photocredit: F1 Romanian Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss