GP24 Media

LATEST POSTS

Calendar nou pentru sezonul 2020 din WTCR

Vizualizări: 10229

Cupa Mondială pentru Curse de Turisme a prezentat un nou calendar pentru sezonul 2020 ce se va ține exclusiv în Europa.

Vor fi șase runde ce vor totaliza 16 curse, primele două etape au două manse de concurs per eveniment, restul urmând să aibă 3.

Francois Ribeiro, șeful WTCR: “Prioritatea noastră a fost să ținem cursele, să protejăm campionatul, joburile și sportul în sine într-o perioadă în care nu se știe de cum va evolua pandemia și nici nu știm ce fel de decizii vor lua guvernele. Pentru a ține curse în afara Europei ne trebuiau niște clarificări care din păcate nu se pot afla momentan. Intenția este să avem la etape două sesiuni de antrenamente, o sesiune de calificări în trei părți și trei curse, exceptând primele două etape acolo unde vor fi două curse. Totodată, am convenit cu toate echipele să nu ținem o sesiune de teste pre-sezon.”

Calendarul nou pentru sezonul 2020 din WTCR arată așa:

1.Salzburgring, Austria, 12-13 Septembrie

2.Nurburgring Nordschleife, Germania, 24-26 Septembrie

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

3.SlovakiaRing, Slovacia, 10-11 Octombrie

4.Hungaroring, Ungaria, 17-18 Octombrie

5.Motorland Aragon, Spania, 31 Octombrie-1 Noiembrie

6.Adria, Italia, 14-15 Noiembrie.

Foto-Touringcartimes.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES