More

  Latest Posts

  Bubba Wallace dezvăluie detalii din conversația cu Michael Jordan

  La începutul acestei luni, Denny Hamlin și Michael Jordan au anunțat oficial vor concepe o nouă echipă de NASCAR pentru 2021, cu Bubba Wallace drept pilot. Recent, Wallace a vorbit despre noua sa echipă: „M-a sunat (Jordan) și mi-a zis trebuie facem asta ca la carte, nu ne jucăm, vrem câștigăm. Eu îmi doresc ies pe circuit și arăt de ce sunt în stare.”

  Pilotul de 26 de ani a mărturisit faptul , lucrurile nu au mers prea bine pentru el în ultima perioadă, dar crede poate își revină și obțină victorii. Cel mai bun rezultat al său a fost înregistrat anul acesta în Las Vegas- locul 6. De atunci, a oscilat în clasament, clasandu-se de 4 ori în top 10 în acest sezon. În 2020, cea mai bună poziție a avut-o în Daytona, și anume, locul 5.

  Echipa din care face parte acum, Richard Petty Motorsports a adus și câteva îmbunătățiri în Vegas, cu toate acestea nu a reușit se mențină conform așteptărilor, a căzut pe 28.

  Denny Hamlin și Michael Jordan au promis livreze o mașină puternică, cu toate acestea, echipa, este ca un joc de noroc în ceea ce privește performanța. E clar cei doi recunosc talentul lui Wallace și doresc îi ofere un bolid competitiv.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss