Latest Posts

Bubba Wallace dezvăluie detalii din conversația cu Michael Jordan

Vizualizări: 9870

La începutul acestei luni, Denny Hamlin și Michael Jordan au anunțat oficial vor concepe o nouă echipă de NASCAR pentru 2021, cu Bubba Wallace drept pilot. Recent, Wallace a vorbit despre noua sa echipă: „M-a sunat (Jordan) și mi-a zis trebuie facem asta ca la carte, nu ne jucăm, vrem câștigăm. Eu îmi doresc ies pe circuit și arăt de ce sunt în stare.”

Pilotul de 26 de ani a mărturisit faptul , lucrurile nu au mers prea bine pentru el în ultima perioadă, dar crede poate își revină și obțină victorii. Cel mai bun rezultat al său a fost înregistrat anul acesta în Las Vegas- locul 6. De atunci, a oscilat în clasament, clasandu-se de 4 ori în top 10 în acest sezon. În 2020, cea mai bună poziție a avut-o în Daytona, și anume, locul 5.

Bubba Wallace dezvăluie detalii din conversația cu Michael Jordan

Echipa din care face parte acum, Richard Petty Motorsports a adus și câteva îmbunătățiri în Vegas, cu toate acestea nu a reușit se mențină conform așteptărilor, a căzut pe 28.

Denny Hamlin și Michael Jordan au promis livreze o mașină puternică, cu toate acestea, echipa, este ca un joc de noroc în ceea ce privește performanța. E clar cei doi recunosc talentul lui Wallace și doresc îi ofere un bolid competitiv.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss