Latest Posts

BMW se pregătește pentru DTM 2020 cu lansări de design ale mașinilor lor.

Vizualizări: 11394

Cu confirmarea calendarului revizuit al Seriei DTM 2020 mai devreme, BMW a dezvăluit modelele pe care piloții săi le vor avea pe mașinile lor în acest an și sponsorii care le vor susține sezonul. Dintre cele șase BMW M4 DTM, cinci dintre ele vor avea culori cunoscute ale partenerilor premium ai producătorilor Shell, BMW Bank, CATL, Schaeffler și ZF. Nou venit pentru acest sezon este iQOO.

„Suntem foarte fericiți să avem alături partenerii noștri puternici, chiar și în momente dificile ca acestea”, a declarat directorul BMW Group Motorsport, Jens Marquardt. „Pandemia corona a pus și frânele pe DTM, iar când sezonul poate începe în sfârșit, va fi în condiții diferite decât suntem obișnuiți.

„De aceea suntem cu atât mai recunoscători pentru loialitatea și sprijinul continuu al partenerilor noștri. Ne arată încă o dată că suntem o echipă unită, stăm împreună și luptăm împreună pentru succes. Calendarul DTM modificat ne face să așteptăm cu și mai multa nerăbdare la începutul sezonului. Împreună cu partenerii noștri, suntem pregătiți să oferim totul în sezonul 2020”.

Pentru al doilea an în DTM, Sheldon Van der Linde va fi la volanul de BMW M4 DTM sponsorizat de Shell, pe măsură ce vor intra în al șaselea an în calitate de parteneri. Nou-venit BMW, Lucas Auer va lua volanul la BMW M4 DTM sponsorizat de BMW Bank. Celălalt nou venit în echipă, Jonathan Aberdein va concura în BMW M4 DTM sponsorizat de CATL.

De două ori campion DTM, Marco Wittmann, va rămâne cu BMW M4 DTM sponsorizat de Schaeffler cu care era obișnuit anul trecut. De asemenea, respectând ceea ce știu deja, Philipp Eng va fi din nou la volanul de BMW M4 DTM sponsorizat de ZF. Perechea a fost cel mai de succes duo al echipei de anul trecut, înregistrând cinci victorii între ele.

Nou partener Premium, iQOO va sponsoriza BMW-ul M4 DTM de la Timo Glock.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În altă parte, Akrapovič, Becker Carbon, BMW M Performance Parts, H&R, Randstad și RoboMarkets rămân la bord ca parteneri oficiali. Puma va continua să îmbrace echipele, piloții și angajații BMW M Motorsport ca furnizor oficial.

Sub rezerva aprobării, sezonul va începe la circuitul stradal Norisring în perioada 10-12 iulie.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss