More

  Latest Posts

  BMW dorea să înscrie un model de DTM în Super GT

  Germanii de la BMW doreau să intre pe grila campionatului japonez Super GT în acest an.

  Aceștia atacau clasa mare, GT 500, la start trebuind să fie un model M4 DTM. Până la urmă, echipa cu care s-au purtat discuțiile, Team Studie, a decis să înscrie un BMW M6 GT3 la clasa mică, GT 300.

  „Eram în discuții să trecem la Class One. Totuși, în vara trecută, BMW ne-a trimis o notificare în care zicea că nu vrea să se mai alăture la GT 500 în 2020. Când mă gândeam la ce să fac pe viitor, am decis până la urmă, să înscriem un M6 GT3 la GT 300 și un M4 GT4 la Super Taikyu. BMW în Japonia dorea să facă doar GT 500 într-un fel. Chiar dacă regulamentele nu erau chiar gata, interpretarea acestora în Japonia și Germania era total diferită. Eu cred că este dificil. Eu simt că aceștia nu vor veni la GT 500, doar dacă se găsește ceva în regulament pe placul lor. La acest moment, potențialul unei reveniri nu este chiar zero și dacă va fi, fie în 2021 sau 2022, nu știm exact pe moment.”-Yasuaki Suzuki, șeful echipei Team Studie.

  Foto-Autosport.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss