GP24 Media

LATEST POSTS

Blaney încheie testul de la Phoenix în topul fişelor de timpi

Blaney
Vizualizări: 26335

Blaney în fruntea fişelor de timpi în timp ce testele extrasezonului NASCAR se încheie cu ultima zi de acțiune pe Phoenix Raceway.

Phoenix, care va găzdui din nou cursa care va decide titlul pentru toate cele trei divizii naționale, este o pistă esențială pentru echipele din acest sezon, pe măsură ce se aclimatizează cu mașina Next Gen. Testul de două zile s-a încheiat cu Ryan Blaney de la Team Penske în fruntea topurilor de viteză la 131,907 mph, cu coechipierul Joey Logano chiar în spate, la 131,738 mph.

Kyle Larson a condus ziua 1 la 131,728 mph. A doua zi de testare a fost încetinită de câteva incidente. Campionul NASCAR Cup Series 2020 a scăpat nevătămat după două rotiri la ieșirea din Virajul 4. Începătorul Todd Gilliland nu a fost la fel de norocos când și-a pierdut tracțiunea la ieșirea din Virajul 2, făcând contact cu peretele exterior.

Data viitoare când vedem noua mașină pe pistă va fi în The Clash, la L.A. Memorial Coliseum, în perioada 5-6 februarie.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

  • Mai multe ştiri despre NASCAR găsiţi AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES