Latest Posts

Blaney încheie testul de la Phoenix în topul fişelor de timpi

Vizualizări: 27667

Blaney în fruntea fişelor de timpi în timp ce testele extrasezonului NASCAR se încheie cu ultima zi de acțiune pe Phoenix Raceway.

Phoenix, care va găzdui din nou cursa care va decide titlul pentru toate cele trei divizii naționale, este o pistă esențială pentru echipele din acest sezon, pe măsură ce se aclimatizează cu mașina Next Gen. Testul de două zile s-a încheiat cu Ryan Blaney de la Team Penske în fruntea topurilor de viteză la 131,907 mph, cu coechipierul Joey Logano chiar în spate, la 131,738 mph.

Kyle Larson a condus ziua 1 la 131,728 mph. A doua zi de testare a fost încetinită de câteva incidente. Campionul NASCAR Cup Series 2020 a scăpat nevătămat după două rotiri la ieșirea din Virajul 4. Începătorul Todd Gilliland nu a fost la fel de norocos când și-a pierdut tracțiunea la ieșirea din Virajul 2, făcând contact cu peretele exterior.

Data viitoare când vedem noua mașină pe pistă va fi în The Clash, la L.A. Memorial Coliseum, în perioada 5-6 februarie.

  • Mai multe ştiri despre NASCAR găsiţi AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss