More

  Latest Posts

  Autodromo di Adria se închide: procedură de faliment și executare silită.

  Circuitul Adria a fost pus sub sechestru ieri din cauza unei proceduri de faliment în care este implicat circuitul.

  Luni, 17 ianuarie 2022, executorul judecătoresc, la instrucțiunile administratorului judiciar Dr. Giovanni Tibaldo, a ordonat evacuarea sediului hipodromului Adria, pentru care Guardia di Finanza a identificat o “gaură” în conturi de 53 de milioane de euro.

  Spre surprinderea nimănui, circuitul Adria a fost curățat și închis ieri. Așa relatează La Voce di Rovigo. Executorul judecătoresc a făcut acest lucru în urma procedurii de faliment în care a fost implicat Adria International Raceway. ”Vina” ar fi o gaură de câteva milioane de euro, deși compania care administrează circuitul s-a declarat străină de fapte.

  Adria

  Așa cum se întâmplă adesea în astfel de cazuri, situația este complexă. Actualii administratori susțin că nu au nicio legătură cu faptele, iar procedura de faliment ar viza o societate care a administrat instalația în trecut.

  Bioitalia, actuala companie care administrează circuitul, face parte din acest fond – care include și alte companii – și are un acord preliminar pentru care a plătit un avans considerabil de aproximativ 1,5 milioane de euro. Bioitalia, tocmai din cauza lipsei sale de implicare în fapte și a acordului semnat, consideră că are toate drepturile de a continua operațiunile, iar cererea a fost deja oficializată la judecător.

  Speranța pentru Bioitalia și pentru fani este că se va găsi în curând o soluție. De asemenea, pentru că consecințele sunt grave și pentru activitățile induse: în program erau incluse cele două curse de campionat mondial WSK – se pare că au fost mutate pe circuitul Lonato – o categorie de reproducere pentru piloții de Formula 1. Și cum rămâne cu Raliul Adria, programat pentru săptămâna următoare?

  Adria

  Sursa: Voce di Rovigo

  Photocredit: Autodromo di Adria


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss