GP24 Media

LATEST POSTS

Autodromo di Adria se închide: procedură de faliment și executare silită.

Adria
Vizualizări: 27408

Circuitul Adria a fost pus sub sechestru ieri din cauza unei proceduri de faliment în care este implicat circuitul.

Luni, 17 ianuarie 2022, executorul judecătoresc, la instrucțiunile administratorului judiciar Dr. Giovanni Tibaldo, a ordonat evacuarea sediului hipodromului Adria, pentru care Guardia di Finanza a identificat o “gaură” în conturi de 53 de milioane de euro.

Spre surprinderea nimănui, circuitul Adria a fost curățat și închis ieri. Așa relatează La Voce di Rovigo. Executorul judecătoresc a făcut acest lucru în urma procedurii de faliment în care a fost implicat Adria International Raceway. ”Vina” ar fi o gaură de câteva milioane de euro, deși compania care administrează circuitul s-a declarat străină de fapte.

Adria

Așa cum se întâmplă adesea în astfel de cazuri, situația este complexă. Actualii administratori susțin că nu au nicio legătură cu faptele, iar procedura de faliment ar viza o societate care a administrat instalația în trecut.

Bioitalia, actuala companie care administrează circuitul, face parte din acest fond – care include și alte companii – și are un acord preliminar pentru care a plătit un avans considerabil de aproximativ 1,5 milioane de euro. Bioitalia, tocmai din cauza lipsei sale de implicare în fapte și a acordului semnat, consideră că are toate drepturile de a continua operațiunile, iar cererea a fost deja oficializată la judecător.

Speranța pentru Bioitalia și pentru fani este că se va găsi în curând o soluție. De asemenea, pentru că consecințele sunt grave și pentru activitățile induse: în program erau incluse cele două curse de campionat mondial WSK – se pare că au fost mutate pe circuitul Lonato – o categorie de reproducere pentru piloții de Formula 1. Și cum rămâne cu Raliul Adria, programat pentru săptămâna următoare?

Adria

Sursa: Voce di Rovigo
Photocredit: Autodromo di Adria
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES