More

  Latest Posts

  Austin Cindric îl învinge pe Bubba Wallace în photo finish pentru a câștiga Daytona 500

  Coechipierii nu au contat la Daytona 500, deoarece începătorul Austin Cindric și-a blocat coechipierul de la Penske Ryan Blaney în ultimul tur pentru a câștiga victoria în Marea Cursă Americană.

  Cindric, aflat în primul său sezon complet în NASCAR Cup Series, a condus la începutul prelungirilor de două tururi, dar pe măsură ce ultimul tur a început, a primit o mare împingere în față de la Blaney. Blaney a mers apoi pe partea înaltă în încercarea de a-l ocoli pe Cindric, dar Cindric și-a blocat avansul și a intrat în contact cu Ford-ul numărul 12 al lui Blaney. Blaney a dat înapoi, iar Cindric l-a depășit pe Bubba Wallace până la steagul în carouri pentru a câștiga prima sa victorie în serie din carieră în cea mai mare cursă NASCAR.

  Victoria vine și cu ocazia împlinirii a 85 de ani a proprietarului echipei, Roger Penske. Cindric este doar al patrulea pilot din 1994 care a obținut prima sa victorie în Cupă la Daytona 500. Se alătură lui Michael McDowell, Trevor Bayne, Michael Waltrip și Sterling Marlin. “Oh, Doamne, știi ce face asta și mai bine? Publicul. Publicul numeros de la Daytona 500”, a spus Cindric. “O, Doamne, am atât de mulți oameni cărora să le mulțumesc. În primul rând lui Roger Penske. La mulți ani! Apreciez că Ryan este un mare coechipier. Evident, a vrut să-l câștige pe acesta.

  Daytona 500

  „Toată lumea a muncit atât de mult la mașina Next Gen și pe parcursul întregului proces. Sunt atât de entuziasmat. Acest lucru compensează pierderea unui campionat în ultima cursă în care am fost (finalul sezonului Xfinity Series 2021). “Sunt înconjurat de oameni grozavi. Știu că vor fi suișuri și coborâșuri, fiind un începător. Sunt doar recunoscător pentru oportunitate și încântat să urc muntele din fața noastră. Suntem în playoff – aceasta este o căsuță bifată. Doamne, ce grup minunat de fani; ce mașină de curse minunată. Sunt foarte recunoscător.”

  Chase Briscoe a revenit dintr-un accident timpurie pentru a termina pe locul al treilea, Blaney a terminat pe locul patru, iar Aric Almirola – în ultimul său sezon din Cup Series – a completat top cinci. Cursa a fost primul eveniment care a plătit puncte pentru mașina de curse NASCAR Next Generation, care părea să aibă puține probleme. Câteva echipe au pierdut roți din cauza noii configurații cu piuliță unică, iar alte câteva au avut dificultăți să-și conducă mașinile după ce au suferit pene. Top 10 a fost completat de Kyle Busch, Michael McDowell, David Ragan, Brad Keselowski și Chase Elliott.

  • Mai multe știri despre NASCAR găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss