More

  Latest Posts

  Alătură-te echipei noastre!

  Ți-ai dorit dintotdeauna să scrii despre Formula 1 sau despre alte competiții de motorsport?

   • Acum poți! Noi, echipa de la GP24.ro căutăm pasionați de curse și de motoare care sunt doritori de a participa la misiunea noastră de a aduce Motorsportul în lumina reflectoarelor în România.
   • La acest moment urmărim acreditarea din partea FIA și frecventăm din ce în ce mai multe curse pe an ce trece.
   • NU ai nevoie de experiență anterioară. singurul lucru necesar este o adevărată pasiune pentru motorsport.

  Sună bine? Să vorbim despre ceea ce căutăm:

   • Noi vrem să oferim motorsportului statutul pe care îl merită în România, așadar, misunea noastră actuală este de a crește și de a oferi conținut asupra tuturor competițiilor relevante, de la Formula 1 până la cele mai mici evenimente locale din toate clasele. Avem deja categorii pe site pentru destul de multe dintre aceste competiții și pe vreme ce trece timpul vor fi din ce în ce mai multe.
   • Vrem conținut de calitate – Există nenumărate organizații care oferă rapoarte cu privire la sesiunile de practică, calificări și la cursele înseși, dar, ceea ce ne interesează pe noi nu se rezumă doar la atât, evident că și acel tip de conținut are locul său, dar, noi vrem să oferim conținut care merge mai departe decât titlul clickbait. Vrem rapoarte pasionate, feature-uri interesante și noutăți de ultimă oră.
   • Dacă ești talentat la design poți crea infografice, schițe sau animații cu tematică motorsport.
   • Dacă te înțelegi bine cu numerele și/sau statisica poți crea paralele și comparații interesante folosind informațiile la îndemână.
   • Posibilitățile sunt nelimitate.
   • Vrem articole între 200 și 750 de cuvinte. Articolele mai scurte sau mai lungi vor fi tot timpul o posibilitate, o discuție poate rezolva oricând această dilemă.
   • Per total, deci, vrem rapoarte, vrem noutăți, infografice, desene, schițe, etc. Nu asta este ceea ce contează. În principal vrem oameni pasionați de motorsport care vor să vadă scena aceasta înflorind și în țărișoara noastră.
   • Încă nu suntem în măsura de a oferi salarii fixe și nici să angajam oameni full time, majoritatea facem asta pro-bono și din dragoste pentru motorsport, dar, toată munca, fiecare articol, grafic, schiță, va fi recompensată în bani. Avem o serie de scheme de compensare diferite care vă vor recompensa pe baza performanței dvs..
   • Un pass media și o compensație pentru călătorie, cazare și bani de buzunar vor fi întotdeauna o posibilitate, de asemenea, odată ce un portofoliu este în vigoare.

  Okay, acum ce?

   • Ia legătura cu noi prin email la [email protected]. Promitem că vom răspunde cât mai rapid posibil.

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss