GP24 Media

SIM Racing: Vineri 17.04 marchează începutul al Romanian Rally League (Video)

Vizualizări: 30486

Ai un volan de gaming, o consolă sau un PC, Dirt Rally 2.0 și ești pasionat de raliuri dar perioada asta dificilă te  ține în casă ? Înscrie-te în Romanian Rally League și ia parte într-o călătorie epica în etapele și probele celebre de campionat mondial așezate în așa manieră încât să simuleze virtual, pe cât de bine posibil, campionatul național al României.

SIM Racing: Vineri 17.04 marchează începutul al Romanian Rally League (Video)

Vineri, 17 Aprilie la ora 12:00, marcăm startul în campionat. Acesta vă consta în 8 etape de raliu combinând toate tipurile de suprafețe şi toate condițiile atmosferice (asfalt, macadam, zăpadă, combinate cu intemperii şi plecând de la amurg până la apus sau chiar noapte)
Fiecare raliu se vă desfășura pe durata a 3 zile, mai exact un concurent are timp 3 zile să parcurgă acel raliu oricând dorește, şi este compus din 9-10 probe speciale împărțite în 3 bucle.În ceea ce privește varietatea de mașini disponibile, organizatorii au propus 3 clase din care, concurenții pot să își aleagă ce doresc, dar, pentru a menține competiția echitabilă, fiecare clasă vine cu avantaje şi handicapuri.

SIM Racing: Vineri 17.04 marchează începutul al Romanian Rally League (Video)

Prima clasă, cea mai performantă dintre cele 3, R5 AWD, mașini care au o dinamică excelența în orice condiție şi pe orice suprafață. Totuși pentru a compensa acest avantaj, setarea durității dinamice a jocului(damage, game assists) vă fi maximă.

SIM Racing: Vineri 17.04 marchează începutul al Romanian Rally League (Video)

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

A doua clasă, compromisul perfect între putere, greutate și manevrabilitate, R2 FWD, în contrast cu R5 AWD suferă la capitolul tracțiune având doar 2 roti motrice, în consecință setarea globala a durității este medie.

SIM Racing: Vineri 17.04 marchează începutul al Romanian Rally League (Video)

A treia clasă, pe care doar curajoșii o vor alege conține bestiile neîmblânzite de la H3 RWD, mașinile cu o putere asemănătoare celor din R5 AWD dar greu de ținut în linie dreaptă datorită propulsiei şi a manevrabilității precare. Pentru a compensa aceste lipsuri această clasă vă primi cea mai mică penalizare în materie de setări globale de duritate.

Odată aleasă clasa, concurenții nu o vor mai putea schimba de-a lungul celor 8 raliuri. Rezultate finale vor fi disponibile atât individual pe clase (clasamentul oferit de joc) cât şi centralizate într-un clasament OPEN.

După fiecare eveniment for fi alocate puncte conform regulamentului FIA iar la finalul campionatului vom avea 3 câștigători de clasă şi un singur campion.

Pentru a te înregistra în competiție trebuie să îți introduci numele şi clasa dorită urmând linkul următor: Romanian Rally League Registration

Odată înscriși, cei din listă vor primi invitația de înscriere în RaceRoom-ul ales (R5, R2, H3) cu 24de ore înaintea începerii competiției. Nu exista nici o restricție legata de naționalitate, vârsta sau sex. Nu se percepe NICIO TAXA şi, privind lista de înscriși, suntem deja bucuroși să avem printre noi unii dintre cei mai valoroși piloți de SimRacing / Circuit din România.
Te încumeți să îi provoci şi la Raliu ?

P.S. Te rugăm să te asiguri anticipat că deții jocul Dirt Rally 2.0 incluzând toate DLC-urile (Seasons 1-4), ai posibilitatea de a te conecta la serverele Codemasters şi, desigur, ai un cont valid pe siteul Codemasters (free)

YouTube video

SIM Racing: Vineri 17.04 marchează începutul al Romanian Rally League (Video)

Sursa: Romanian Rally League
Photocredit: Romanian Rally League
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES