More

  Latest Posts

  SIM Racing: Vineri 17.04 marchează începutul al Romanian Rally League (Video)

  Ai un volan de gaming, o consolă sau un PC, Dirt Rally 2.0 și ești pasionat de raliuri dar perioada asta dificilă te  ține în casă ? Înscrie-te în Romanian Rally League și ia parte într-o călătorie epica în etapele și probele celebre de campionat mondial așezate în așa manieră încât să simuleze virtual, pe cât de bine posibil, campionatul național al României.

  Vineri, 17 Aprilie la ora 12:00, marcăm startul în campionat. Acesta vă consta în 8 etape de raliu combinând toate tipurile de suprafețe şi toate condițiile atmosferice (asfalt, macadam, zăpadă, combinate cu intemperii şi plecând de la amurg până la apus sau chiar noapte)
  Fiecare raliu se vă desfășura pe durata a 3 zile, mai exact un concurent are timp 3 zile să parcurgă acel raliu oricând dorește, şi este compus din 9-10 probe speciale împărțite în 3 bucle.În ceea ce privește varietatea de mașini disponibile, organizatorii au propus 3 clase din care, concurenții pot să își aleagă ce doresc, dar, pentru a menține competiția echitabilă, fiecare clasă vine cu avantaje şi handicapuri.

  Prima clasă, cea mai performantă dintre cele 3, R5 AWD, mașini care au o dinamică excelența în orice condiție şi pe orice suprafață. Totuși pentru a compensa acest avantaj, setarea durității dinamice a jocului(damage, game assists) vă fi maximă.

  A doua clasă, compromisul perfect între putere, greutate și manevrabilitate, R2 FWD, în contrast cu R5 AWD suferă la capitolul tracțiune având doar 2 roti motrice, în consecință setarea globala a durității este medie.

  A treia clasă, pe care doar curajoșii o vor alege conține bestiile neîmblânzite de la H3 RWD, mașinile cu o putere asemănătoare celor din R5 AWD dar greu de ținut în linie dreaptă datorită propulsiei şi a manevrabilității precare. Pentru a compensa aceste lipsuri această clasă vă primi cea mai mică penalizare în materie de setări globale de duritate.

  Odată aleasă clasa, concurenții nu o vor mai putea schimba de-a lungul celor 8 raliuri. Rezultate finale vor fi disponibile atât individual pe clase (clasamentul oferit de joc) cât şi centralizate într-un clasament OPEN.

  După fiecare eveniment for fi alocate puncte conform regulamentului FIA iar la finalul campionatului vom avea 3 câștigători de clasă şi un singur campion.

  Pentru a te înregistra în competiție trebuie să îți introduci numele şi clasa dorită urmând linkul următor: Romanian Rally League Registration

  Odată înscriși, cei din listă vor primi invitația de înscriere în RaceRoom-ul ales (R5, R2, H3) cu 24de ore înaintea începerii competiției. Nu exista nici o restricție legata de naționalitate, vârsta sau sex. Nu se percepe NICIO TAXA şi, privind lista de înscriși, suntem deja bucuroși să avem printre noi unii dintre cei mai valoroși piloți de SimRacing / Circuit din România.
  Te încumeți să îi provoci şi la Raliu ?

  P.S. Te rugăm să te asiguri anticipat că deții jocul Dirt Rally 2.0 incluzând toate DLC-urile (Seasons 1-4), ai posibilitatea de a te conecta la serverele Codemasters şi, desigur, ai un cont valid pe siteul Codemasters (free)

  Sursa: Romanian Rally League

  Photocredit: Romanian Rally League


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss