GP24 Media

LATEST POSTS

Yifei Ye de la Porsche își va apăra titlul European Le Mans Series

Vizualizări: 32596

Noul pilot Porsche Yifei Ye își va apăra titlul de European Le Mans Series cu echipa Cool Racing LMP2.

Chinezul în vârstă de 21 de ani, Ye, care a fost numit pilot Porsche Motorsport Asia Pacific în noiembrie, se mută la Cool după ce a câștigat anul trecut titlul pentru WRT alături de Robert Kubica și Louis Deletraz. Ei vor împărtăși Oreca 07 al echipei elvețiene cu șeful echipei și fostul pilot de uzină Toyota, Nicolas Lapierre, și cu cel de argint Niklas Krutten, care a terminat pe locul al doilea în ELMS LMP3 cu echipa anul trecut.

Scaunul ELMS pentru Ye face parte dintr-un program realizat împreună cu brațul asiatic al Porsche Motorsport, conceput pentru a-l pregăti pentru o potențială conducere în noul LMDh al producătorului german în 2023. Ye își începe cariera de pilot Porsche în Asian Le Mans Series, pe care a câștigat-o anul trecut cu G-Drive Racing, la bordul unui Herberth Motorsport Porsche 911 GT3 R, începând din acest weekend în Dubai. Cool a confirmat, de asemenea, că a depus o cerere pentru o înscriere la 24 de ore de Le Mans.

Cool Racing Oreca

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Ye, care a testat pentru Cool la sfârșitul anului trecut, a declarat: „Cursele în LMP2 din nou în acest sezon vor ajuta la atingerea obiectivului meu de a concura în LMDh în 2023 și aștept cu nerăbdare să concurez din nou în această categorie. „După ce am câștigat campionatul anul trecut, cred că am experiența, viteza și consistența pentru a concura la vârf.

„Cool Racing a arătat o performanță foarte promițătoare în a doua jumătate a sezonului trecut, iar pentru 2022 voi avea doi coechipieri rapizi în Nico și Niklas și este grozav să faci parte dintr-o linie atât de puternică.” Șeful Porsche Motorsport Asia Pacific, Alexandre Gibot, a adăugat: „Planul a fost întotdeauna ca Yifei să aibă un program divers în 2022, combinând ieșirile GT și LMP2. „Cool Racing a dovedit anul trecut că este o echipă grozavă și capabilă să lupte în față.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Cu Yifei alăturându-se lui Nico și Niklas, formația de piloți este, de asemenea, foarte puternică și credem că au potențialul de a lupta pentru titlu.” Lapierre a explicat că echipa îl consideră pe Ye „ca fiind unul dintre cei mai buni dintre piloții actuali din LMP2”. „Avem o formație puternică și echipa a arătat un ritm promițător în sezonul trecut, așa că suntem pregătiți să luptăm pentru campionat anul acesta”, a spus el. Lista completă de înscrieri în ELMS 2022 va fi publicată luni.

  • Mai multe știri despre ELMS găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES