GP24 Media

LATEST POSTS

Ye câștigă primă cursă scurtată din China GT Cup

Ye
Vizualizări: 35934

Ye Hongli a câștigat o primă cursă scurtată pentru Sands China GT Cup, care s-a încheiat cu o prăbușire spectaculoasă pentru favoritul Darryl O’Young.

Ye, câștigătorul Cupei Macau GT, a fost neliniștit pe parcursul celor cinci tururi cu Porsche-le său TORO Racing.

El a pornit curat de la stâlp și a reușit să-l țină pe pilotul Craft-Bamboo Mercedes, O’Young, la distanță, în timp ce se pare că mergea spre victorie.

Acea victorie a venit mai devreme decât se aștepta, când O’Young a dat peste niște ulei lăsat de Tang Ruo Bin de la Lamborghini Meidong Racing pe fuga către Lisabona.

Mercedes-ul lui O’Young s-a aruncat în zid cu viteză, ceea ce a făcut ca această cursă să fie semnalată.

Oficialii au stabilit rapid că nu va fi repornită.

Asta a sigilat victoria pentru Ye, în timp ce O’Young a fost clasat pe locul al doilea datorită numărării înapoi până în turul precedent.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Ye câștigă primă cursă scurtată din China GT Cup

Asta înseamnă că mâine va împărți primul rând cu Ye dacă Mercedes-ul lui poate fi reparat peste noapte.

„Scopul meu este întotdeauna să termin cursa”, a spus Ye. „Îmi place foarte mult acest circuit. Este al treilea an al meu și încă îmi place foarte mult.

„Mâine sper să facem toate tururile și să ne bucurăm de cursă”.

Între timp, O’Young și-a explicat accidentul: „Nu mă așteptam la suprafața alunecoasă de acolo. Am văzut că mașina era oprită acolo. Bănuiesc că ieșea ulei.

“Nu este o modalitate bună de a încheia cursa, evident. În cursa de calificări încercăm mereu să o păstrăm curată. Este destul de dezamăgitor, sper că echipa poate repara mașina. Sunt sigur că vor face tot posibilul, va trebui doar să văd care este paguba.”

Alex Imperatori a alergat pe locul al treilea la începutul cursei, doar pentru că pilotul Meidong Porsche a ajuns în mod neașteptat la sfârșitul turului 2.

Luo Kai Luo (TORO Racing Mercedes) a ocupat apoi locul al treilea, poziție pe care a deținut-o până când cursa a fost convocată.

Locul patru i-a revenit lui Chen Wei An (Harmony Racing Audi) înaintea perechii Uno Racing Team Aston Martin, Marchy Lee și David Pun.

Ming Heng (TORO Racing Mercedes) a fost al șaptelea, urmat de Lo Kai Fung (ZUVER Audi), Lu Zhi Wei (T.K.R Audi) și Lin Nan (TORO Racing Mercedes).

Imperatori a revenit pe pistă cu un tur mai târziu și va începe cursa principală de mâine din P14.

Mai multe ştiri despre GT găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES