More

  Latest Posts

  Ye câștigă primă cursă scurtată din China GT Cup

  Ye Hongli a câștigat o primă cursă scurtată pentru Sands China GT Cup, care s-a încheiat cu o prăbușire spectaculoasă pentru favoritul Darryl O’Young.

  Ye, câștigătorul Cupei Macau GT, a fost neliniștit pe parcursul celor cinci tururi cu Porsche-le său TORO Racing.

  El a pornit curat de la stâlp și a reușit să-l țină pe pilotul Craft-Bamboo Mercedes, O’Young, la distanță, în timp ce se pare că mergea spre victorie.

  Acea victorie a venit mai devreme decât se aștepta, când O’Young a dat peste niște ulei lăsat de Tang Ruo Bin de la Lamborghini Meidong Racing pe fuga către Lisabona.

  Mercedes-ul lui O’Young s-a aruncat în zid cu viteză, ceea ce a făcut ca această cursă să fie semnalată.

  Oficialii au stabilit rapid că nu va fi repornită.

  Asta a sigilat victoria pentru Ye, în timp ce O’Young a fost clasat pe locul al doilea datorită numărării înapoi până în turul precedent.

  unnamed

  Asta înseamnă că mâine va împărți primul rând cu Ye dacă Mercedes-ul lui poate fi reparat peste noapte.

  „Scopul meu este întotdeauna să termin cursa”, a spus Ye. „Îmi place foarte mult acest circuit. Este al treilea an al meu și încă îmi place foarte mult.

  „Mâine sper să facem toate tururile și să ne bucurăm de cursă”.

  Între timp, O’Young și-a explicat accidentul: „Nu mă așteptam la suprafața alunecoasă de acolo. Am văzut că mașina era oprită acolo. Bănuiesc că ieșea ulei.

  “Nu este o modalitate bună de a încheia cursa, evident. În cursa de calificări încercăm mereu să o păstrăm curată. Este destul de dezamăgitor, sper că echipa poate repara mașina. Sunt sigur că vor face tot posibilul, va trebui doar să văd care este paguba.”

  Alex Imperatori a alergat pe locul al treilea la începutul cursei, doar pentru că pilotul Meidong Porsche a ajuns în mod neașteptat la sfârșitul turului 2.

  Luo Kai Luo (TORO Racing Mercedes) a ocupat apoi locul al treilea, poziție pe care a deținut-o până când cursa a fost convocată.

  Locul patru i-a revenit lui Chen Wei An (Harmony Racing Audi) înaintea perechii Uno Racing Team Aston Martin, Marchy Lee și David Pun.

  Ming Heng (TORO Racing Mercedes) a fost al șaptelea, urmat de Lo Kai Fung (ZUVER Audi), Lu Zhi Wei (T.K.R Audi) și Lin Nan (TORO Racing Mercedes).

  Imperatori a revenit pe pistă cu un tur mai târziu și va începe cursa principală de mâine din P14.

  Mai multe ştiri despre GT găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss