More

  Latest Posts

  Wilson, Legge şi Ferriol confirmaţi pentru cursele de anduranță din IMSA

  Stefan Wilson își va face debutul în Rolex 24 luna aceasta şi va pilota un Porsche 911 GT3 R alături de Rob Ferriol, Katherine Legge și Nick Boulle.

  Cusick Motorsports colaborează cu Hardpoint pentru a concura în cele patru runde Michelin Endurance Cup ale IMSA WeatherTech SportsCar Championship cu Wilson, Ferriol și Legge, în timp ce Boulle va fi al patrulea pilot pentru Rolex 24.

  Mașina va rula cu GNARLY Premium Cut Jerky ca partener principal al lui Cusick pentru program, cu marca LOHLA SPORT, susținătorul lui Wilson la Indy 500 de anul trecut, revenind împreună cu Neptune Systems.

  Debutul lui Wilson va avea loc cu ocazia celei de-a 10-a aniversări de când răposatul și iubitul său frate Justin Wilson a câștigat cursa generală, cu AJ Allmendinger, Ozz Negri și John Pew conducând un prototip pentru ceea ce era cunoscut pe atunci sub numele de Michael Shank Racing.

  Wilson a spus: „Sunt foarte mulțumit de felul în care au ieșit lucrurile. Parteneriatul cu Rob Ferriol, Katherine Legge și Nick Boulle este o oportunitate grozavă de care sunt încântat și de care vreau să profit la maximum.

  „Acesta va fi doar al doilea meu start în IMSA WeatherTech și primul meu Rolex 24, dar sunt o serie și o cursă pe care le-am vizat de mulți ani. Îi sunt foarte recunoscător lui Don Cusick, Cusick Motorsports, GNARLY Premium Cut Jerky, LOHLA SPORT, Neptune Systems și Hardpoint pentru că au crezut în mine și mi-au oferit această șansă.

  „În urmă cu câteva săptămâni, brusc, mi-am dat seama că nu este doar cea de-a 60-a aniversare a cursei, ci se împlinesc 10 ani de când Justin a câștigal. Am multe amintiri frumoase de când l-am văzut concurând în această cursă și sper să îmi pot crea câteva amintiri bune acolo luna aceasta.”

  Fondatorul și CEO-ul Cusick Motorsports, Don Cusick, a declarat: „A prezenta un Porsche la cele mai legendare evenimente de mașini sport din America de Nord… va fi cu adevărat special. Va fi, de asemenea, incredibil să-l vedem pe Stefan debutând la cea de-a 10-a aniversare de la victoria generală a lui Justin. Sunt foarte încântat de această oportunitate de a crește prezența Cusick Motorsports. Știu că avem un an grozav în față.”

  Wilson, de trei ori titular la Indianapolis 500, a făcut primul său start  în IMSA WeatherTech SportsCar pe Circuit of The Americas în 2017, terminând pe locul al doilea în clasa Prototype Challenge.

  Mai multe ştiri despre Campionatul IMSA găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss