More

  Latest Posts

  WEC urmărește reducerea bugetelor cu noile reglementări “hyper car”privind Campionatul mondial de Anduranță

  Vizualizări: 3707

  Campionatul Mondial de Anduranță intenționează să introducă noi reglementări bazate pe hiper-automobile rutiere în 2020, a anunțat FIA.

  Zborul de sus al cursei de anduranță încearcă să aducă costurile în jos și atrage producătorii înapoi la serie. Porsche și Audi au părăsit campionatul în ultimele două sezoane, lăsând Toyota singurul producător de mașini reprezentat în clasa LMP1 de top.

  FIA a anunțat, joi, că a stabilit un buget țintă în jurul unui sfert din nivelul actual al LMP1, care este aproximativ egal cu cel petrecut de echipele de frunte ale F1. Aceasta va permite “libertatea de design pentru branduri bazate pe un concept” hipercar “, a adaugat acesta.

  Președintele FIA, Jean Todt, a declarat luna trecută că clasa de vârf a WEC, care ar putea renunța la titlul său “LMP1”, ar trebui să aibă cel puțin trei producători și, în mod ideal, mai mulți.

  “Nu este nebun să ne gândim dacă facem o treabă bună și luând în considerare ceea ce trebuie luat în considerare, aș putea prevedea fără a fi prea optimist de la cinci la șapte producători”, a spus el.

  De asemenea, WMSC (World Motor Sport Council) a aprobat un plan de creștere a participării la WEC de către conducătorii auto. Într-o altă schimbare pentru 2019, lungimea rundei Sebring a fost tăiată de la 1.500 mile până la 1.000.

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss