More

  Latest Posts

  WeatherTech Racing intră cu Porsche și Mercedes în Rolex 24

  WeatherTech Racing va rula două mașini în noua clasă GTD Pro a IMSA WeatherTech SportsCar Championship în cadrul Rolex 24 Hours de luna viitoare de la Daytona.

  Cooper MacNeil va face dublă sarcină concurând atât cu mașina Mercedes-AMG GT3 cu numărul 97, cât și cu mașina Porsche 911 GT3 R cu numărul 79 luna viitoare. Lui i se vor alătura în Benz Maro Engel, Jules Gounon și Daniel Juncadella, în timp ce copiloții săi din Porsche vor fi Julien Andlauer, Matteo Cairoli și Alessio Picariello.

  MacNeil a spus: „Câștigând această cursă a fost unul dintre obiectivele mele de când am început. Am câștigat Sebring de două ori, Petit Le Mans de trei ori, am fost pe podium la Le Mans de două ori, am fost campion în mai multe serii și acum trebuie să câștig Rolex 24. Am terminat pe locul al doilea la Rolex 24, dar vreau să câştig.

  WeatherTech

  „Cu două mașini de la mărci diferite, cred că avem șanse bune de a ajunge pe treapta de sus a podiumului, duminică după-amiază, pe 30 ianuarie. Aștept cu nerăbdare provocarea de a conduce ambele mașini și, ținând cont de echipa noastră de piloţi, îmi plac șansele noastre.”

  Anul trecut, MacNeil a obținut trei victorii în ultimul sezon al clasei GT Le Mans și a colaborat cu piloții de la Porsche Matt Campbell, Matthieu Jaminet și Kevin Estre pe parcursul celor 12 curse.

  Mai multe ştiri despre Campionatul IMSA găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss