Latest Posts

WeatherTech Racing intră cu Porsche și Mercedes în Rolex 24

Vizualizări: 28607

WeatherTech Racing va rula două mașini în noua clasă GTD Pro a IMSA WeatherTech SportsCar Championship în cadrul Rolex 24 Hours de luna viitoare de la Daytona.

Cooper MacNeil va face dublă sarcină concurând atât cu mașina Mercedes-AMG GT3 cu numărul 97, cât și cu mașina Porsche 911 GT3 R cu numărul 79 luna viitoare. Lui i se vor alătura în Benz Maro Engel, Jules Gounon și Daniel Juncadella, în timp ce copiloții săi din Porsche vor fi Julien Andlauer, Matteo Cairoli și Alessio Picariello.

MacNeil a spus: „Câștigând această cursă a fost unul dintre obiectivele mele de când am început. Am câștigat Sebring de două ori, Petit Le Mans de trei ori, am fost pe podium la Le Mans de două ori, am fost campion în mai multe serii și acum trebuie să câștig Rolex 24. Am terminat pe locul al doilea la Rolex 24, dar vreau să câştig.

WeatherTech Racing intră cu Porsche și Mercedes în Rolex 24

„Cu două mașini de la mărci diferite, cred că avem șanse bune de a ajunge pe treapta de sus a podiumului, duminică după-amiază, pe 30 ianuarie. Aștept cu nerăbdare provocarea de a conduce ambele mașini și, ținând cont de echipa noastră de piloţi, îmi plac șansele noastre.”

Anul trecut, MacNeil a obținut trei victorii în ultimul sezon al clasei GT Le Mans și a colaborat cu piloții de la Porsche Matt Campbell, Matthieu Jaminet și Kevin Estre pe parcursul celor 12 curse.

Mai multe ştiri despre Campionatul IMSA găsiţi AICI!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss