Latest Posts

W Series va găzdui un test pentru potenţialii piloţi în Arizona

Vizualizări: 22775

W Series va organiza un test pentru potențialii piloţi în SUA înainte de sezonul 2022, cu 14 piloți confirmați pentru evenimentul din Arizona.

Înainte de cel de-al treilea sezon al seriei, se va organiza un test la Inde Motorsports Ranch între 31 ianuarie și 4 februarie folosind mașini F4 cu specificații americane.

Campionatul exclusiv feminin și-a organizat prima rundă în afara Europei în octombrie anul trecut, pe Circuitul Americilor, în sprijinul Marelui Premiu al SUA, ținând o finală de sezon cu două meciuri.

Piloții care participă la test includ campioana Britcar Endurance 2020, Jem Hepworth, pilotul european de Formula Regional Lena Buhler și finalista FIA Girls on Track, Julia Ayoub.

Primilor opt piloți din sezonul 2021 li s-a oferit oportunitatea de a concura din nou în sezonul viitor, inclusiv dubla campioana Jamie Chadwick și vicecampiona Alice Powell.

Chadwick a spus că este puțin probabil să se întoarcă în serie, în timp ce ambii piloți au luat parte la un test WEC în Bahrain în decembrie.

Membrii W Series Academy Nerea Marti si Irina Sidorkova au locuri garantate ca parte a pachetului academiei.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cei 14 piloţi care participă la test sunt următorii: Madison Aust, SUA, 16 ani Julia Ayoub, BRA, 16 ani Tereza Babickova, CZE, 18 ani Lindsay Brewer, SUA, 24 de ani Lena Buhler, SWI, 24 de ani Bianca Bustamante, PHI, 16 Maite Caceres, URU, 19 Chloe Chambers, SUA, 17 ani Jordan Dolischka, AUT, 17 ani Emely De Heus, NED, 18 ani Nicole Havrda, CAN, 15 ani Jem Hepworth, Regatul Unit, 21 de ani Corinna Kamper, AUT, 27 de ani Lola Lovinfosse, FRA, 16 ani.

Directorul de curse Dave Ryan, care va supraveghea testul, a declarat: „Scopul acestui test este de a cunoaște un nou grup de piloți și de a înțelege de ce sunt capabili, în timp ce finalizăm gama noastră de piloți din 2022 și privim spre viitor.

„Toți piloții care vor fi alături de noi în Arizona au demonstrat până acum talent și potențial în cariera lor și, deși unii ar putea fi la un an sau doi distanță de a concura în W Series, aceasta este o oportunitate pentru ei de a-și demonstra abilitățile și pentru ca noi să le accelerăm dezvoltarea.

„Finala sezonului nostru din 2021 la Circuitul Americilor a fost foarte reușită și a demonstrat ce mare apetit este pentru W Series în SUA. Prin urmare, sunt încântat să organizez acest test la Inde Motorsports Ranch cu un grup grozav de piloți, mulți dintre care au experiență în cursele din America.”

Seria încă nu a confirmat calendarul pentru 2022.

Mai multe ştiri despre W Series găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss