More

  Latest Posts

  W Series va găzdui un test pentru potenţialii piloţi în Arizona

  W Series va organiza un test pentru potențialii piloţi în SUA înainte de sezonul 2022, cu 14 piloți confirmați pentru evenimentul din Arizona.

  Înainte de cel de-al treilea sezon al seriei, se va organiza un test la Inde Motorsports Ranch între 31 ianuarie și 4 februarie folosind mașini F4 cu specificații americane.

  Campionatul exclusiv feminin și-a organizat prima rundă în afara Europei în octombrie anul trecut, pe Circuitul Americilor, în sprijinul Marelui Premiu al SUA, ținând o finală de sezon cu două meciuri.

  Piloții care participă la test includ campioana Britcar Endurance 2020, Jem Hepworth, pilotul european de Formula Regional Lena Buhler și finalista FIA Girls on Track, Julia Ayoub.

  Primilor opt piloți din sezonul 2021 li s-a oferit oportunitatea de a concura din nou în sezonul viitor, inclusiv dubla campioana Jamie Chadwick și vicecampiona Alice Powell.

  Chadwick a spus că este puțin probabil să se întoarcă în serie, în timp ce ambii piloți au luat parte la un test WEC în Bahrain în decembrie.

  Membrii W Series Academy Nerea Marti si Irina Sidorkova au locuri garantate ca parte a pachetului academiei.

  Cei 14 piloţi care participă la test sunt următorii: Madison Aust, SUA, 16 ani Julia Ayoub, BRA, 16 ani Tereza Babickova, CZE, 18 ani Lindsay Brewer, SUA, 24 de ani Lena Buhler, SWI, 24 de ani Bianca Bustamante, PHI, 16 Maite Caceres, URU, 19 Chloe Chambers, SUA, 17 ani Jordan Dolischka, AUT, 17 ani Emely De Heus, NED, 18 ani Nicole Havrda, CAN, 15 ani Jem Hepworth, Regatul Unit, 21 de ani Corinna Kamper, AUT, 27 de ani Lola Lovinfosse, FRA, 16 ani.

  Directorul de curse Dave Ryan, care va supraveghea testul, a declarat: „Scopul acestui test este de a cunoaște un nou grup de piloți și de a înțelege de ce sunt capabili, în timp ce finalizăm gama noastră de piloți din 2022 și privim spre viitor.

  „Toți piloții care vor fi alături de noi în Arizona au demonstrat până acum talent și potențial în cariera lor și, deși unii ar putea fi la un an sau doi distanță de a concura în W Series, aceasta este o oportunitate pentru ei de a-și demonstra abilitățile și pentru ca noi să le accelerăm dezvoltarea.

  „Finala sezonului nostru din 2021 la Circuitul Americilor a fost foarte reușită și a demonstrat ce mare apetit este pentru W Series în SUA. Prin urmare, sunt încântat să organizez acest test la Inde Motorsports Ranch cu un grup grozav de piloți, mulți dintre care au experiență în cursele din America.”

  Seria încă nu a confirmat calendarul pentru 2022.

  Mai multe ştiri despre W Series găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss