GP24 Media

LATEST POSTS

Volkswagen “ia o pauză” de la Rallycross

Vizualizări: 24045

După ce Audi și Peugeot au anunțat că se retrag din Campionatul Mondial de Rallycross, iată că și VW prin PSRX, echipa lui Petter Solberg au decis să nu se mai implice în sezonul 2019 al World Rallycross.

Germanii de la Volkswagen au furnizat cele două mașini pentru echipa dublului campion mondial la RX, Petter Solberg, Polo RX reușind să domine ultimele două sezoane prin Johan Kristoffersson, obținând două titluri consecutive la bordul acestui model.

Dar cei de la VW nu se retrag, aceștia declarând că vor sta cu ochii pe Rallycross și nu exclud revenirea în mondialul de specialitate odată cu adăugarea mașinilor electrice în campionat, adică prin 2021.

 

Foto-Fiaworldrallycross.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES