More

  Latest Posts

  Kristoffersson a fost încoronat campion WRX 2021

  Johan Kristoffersson și-a revendicat al patrulea Campionat Mondial de Rallycross după ce a încheiat sezonul 2021 la egalitate de puncte cu rivalul Timmy Hansen.

  Pilotul KYB EKS JC Audi a intrat în runda finală de pe Nurburgring la 17 puncte de colegul suedez Hansen, dar și-a redus deficitul la patru puncte după meciul de sâmbătă.

  Depășind calificările, Kristoffersson a mai scos un punct din avantajul lui Hansen, ambii câștigând serii de semifinale. Cu toate acestea, Hansen a fost penalizat cu șapte secunde după ce a luat contact cu Niclas Gronholm și a fost trimis în spatele grilei pentru finală.

  Kevin Hansen a încercat să-l arunce pe Kristoffersson în ghearele lui Timmy Hansen, dar Kristoffersson a păstrat locul trei pentru a câştiga campionatul la egalitate de puncte cu acesta din urmă – numărul mai mare de victorii al pilotului KYB EKS JC Audi în acest sezon echilibrând balanța în favoarea lui.

  Kristoffersson

  „Ce weekend absolut incredibil – pur și simplu nebun”, a spus Kristoffersson după câștigarea titlului. „Am avut un început greu de 2021, iar de la venirea aici cu 17 puncte în urmă, pentru a termina apoi la egalitate de puncte, va dura ceva timp pentru ca toate acestea să se cufunde, să fiu sincer.

  “A câștiga campionatul după ce ai început cu o echipă nouă și într-o mașină nouă anul acesta este pur și simplu fantastic. Înseamnă mult.

  „Toată lumea din acest sport munceste atât de mult. Când m-am întors la echipă după ce nu am putut începe finala din Franța, toată lumea a plâns. Azi, sper că sunt din nou toți în lacrimi – dar pentru un motiv mult mai fericit.”

  În ciuda pierderii campionatului de piloți, duoul Hansen a făcut suficient pentru a-și asigura al treilea titlu de echipe WRX al echipei Hansen World RX.

  Victoria în finala de la Nurburgring a mers la Niclas Gronholm.

  Mai multe ştiri despre Campionatul mondial de Rallycross găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss