Latest Posts

Kristoffersson a fost încoronat campion WRX 2021

Vizualizări: 46088

Johan Kristoffersson și-a revendicat al patrulea Campionat Mondial de Rallycross după ce a încheiat sezonul 2021 la egalitate de puncte cu rivalul Timmy Hansen.

Pilotul KYB EKS JC Audi a intrat în runda finală de pe Nurburgring la 17 puncte de colegul suedez Hansen, dar și-a redus deficitul la patru puncte după meciul de sâmbătă.

Depășind calificările, Kristoffersson a mai scos un punct din avantajul lui Hansen, ambii câștigând serii de semifinale. Cu toate acestea, Hansen a fost penalizat cu șapte secunde după ce a luat contact cu Niclas Gronholm și a fost trimis în spatele grilei pentru finală.

Kevin Hansen a încercat să-l arunce pe Kristoffersson în ghearele lui Timmy Hansen, dar Kristoffersson a păstrat locul trei pentru a câştiga campionatul la egalitate de puncte cu acesta din urmă – numărul mai mare de victorii al pilotului KYB EKS JC Audi în acest sezon echilibrând balanța în favoarea lui.

Kristoffersson a fost încoronat campion WRX 2021

„Ce weekend absolut incredibil – pur și simplu nebun”, a spus Kristoffersson după câștigarea titlului. „Am avut un început greu de 2021, iar de la venirea aici cu 17 puncte în urmă, pentru a termina apoi la egalitate de puncte, va dura ceva timp pentru ca toate acestea să se cufunde, să fiu sincer.

“A câștiga campionatul după ce ai început cu o echipă nouă și într-o mașină nouă anul acesta este pur și simplu fantastic. Înseamnă mult.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Toată lumea din acest sport munceste atât de mult. Când m-am întors la echipă după ce nu am putut începe finala din Franța, toată lumea a plâns. Azi, sper că sunt din nou toți în lacrimi – dar pentru un motiv mult mai fericit.”

În ciuda pierderii campionatului de piloți, duoul Hansen a făcut suficient pentru a-și asigura al treilea titlu de echipe WRX al echipei Hansen World RX.

Victoria în finala de la Nurburgring a mers la Niclas Gronholm.

Mai multe ştiri despre Campionatul mondial de Rallycross găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss