More

  Latest Posts

  Victorie la Daytona pentru campionii ELMS

  Rolex 24 2021 de la Daytona a fost câștigat de no10 Konica Minolta Acura ARX-05 DPi, cu Filipe Albuquerque adăugând titlul Daytona 24 la titlurile European Le Mans Series, 2019/20 FIA World Endurance LMP2 și 24 Hours of Le Mans LMP2, pe care pilotul portughez le-a câștigat în 2020.

  Albuquerque, împreună cu coechipierii Ricky Taylor, Alexander Rossi și Helio Castroneves, au obținut victoria după ce au început cursa de sâmbătă de pe poziția a 5-a.

  Cu mai puțin de o oră până la steagul în carouri, Albuquerque a rulat pe locul doi, dar apoi no1 Cadillac Chip Ganassi Racing DPi , condus de Renger van der Zande, a fost nevoit să se oprească în pit, cu o pană pe o anvelopă spate, permițându-i lui no10 Acura DPi să ia steagul cu doar 4,7s înaintea lui no48 Ally Cadillac Racing DPi, în a doua poziție și cu no55 Mazda Motorsports DPi, a fostului campion ELMS, Harry Tincknell , pe trei.

  Categoria LMP2 a văzut, de asemenea, un fost campion ELMS obținând victoria, cu Paul-Loup Chatin stând pe treapta superioară a podiumului, alături de coechipierii săi, Dwight Merriman, Kyle Tilly și Ryan Dalziel.

  Chatin a terminat cursa în mașina No18 Era Motorsport Oreca, cu 19,5s în fața lui no8 Tower Motorsport Oreca, a fostului campion ELMS LMP3, John Farano, și, de asemenea, înaintea lui Gay Aubry, Timothe Buret și Matthieu Vaxiviere.

  Campionul en titre ELMS LMP3, Wayne Boyd, a ratat victoria la Daytona, no33 Sean Creech Motorsport Ligier fiind învins pe locul al doilea de no74 Riley Motorsports Ligier.

  La clasa GTLM, no62 Risi Competizione Ferrari, al lui Alessandro Pier Guidi, a ratat un podium, trecând linia de sosire pe locul 4.

  Sursa: IMSA WeatherTech Sportscar Championship

  Photocredit: IMSA WeatherTech Sportscar Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss