GP24 Media

LATEST POSTS

Victorie la Daytona pentru campionii ELMS

Vizualizări: 28334

Rolex 24 2021 de la Daytona a fost câștigat de no10 Konica Minolta Acura ARX-05 DPi, cu Filipe Albuquerque adăugând titlul Daytona 24 la titlurile European Le Mans Series, 2019/20 FIA World Endurance LMP2 și 24 Hours of Le Mans LMP2, pe care pilotul portughez le-a câștigat în 2020.

Albuquerque, împreună cu coechipierii Ricky Taylor, Alexander Rossi și Helio Castroneves, au obținut victoria după ce au început cursa de sâmbătă de pe poziția a 5-a.

Cu mai puțin de o oră până la steagul în carouri, Albuquerque a rulat pe locul doi, dar apoi no1 Cadillac Chip Ganassi Racing DPi , condus de Renger van der Zande, a fost nevoit să se oprească în pit, cu o pană pe o anvelopă spate, permițându-i lui no10 Acura DPi să ia steagul cu doar 4,7s înaintea lui no48 Ally Cadillac Racing DPi, în a doua poziție și cu no55 Mazda Motorsports DPi, a fostului campion ELMS, Harry Tincknell , pe trei.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Categoria LMP2 a văzut, de asemenea, un fost campion ELMS obținând victoria, cu Paul-Loup Chatin stând pe treapta superioară a podiumului, alături de coechipierii săi, Dwight Merriman, Kyle Tilly și Ryan Dalziel.

Chatin a terminat cursa în mașina No18 Era Motorsport Oreca, cu 19,5s în fața lui no8 Tower Motorsport Oreca, a fostului campion ELMS LMP3, John Farano, și, de asemenea, înaintea lui Gay Aubry, Timothe Buret și Matthieu Vaxiviere.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Campionul en titre ELMS LMP3, Wayne Boyd, a ratat victoria la Daytona, no33 Sean Creech Motorsport Ligier fiind învins pe locul al doilea de no74 Riley Motorsports Ligier.

La clasa GTLM, no62 Risi Competizione Ferrari, al lui Alessandro Pier Guidi, a ratat un podium, trecând linia de sosire pe locul 4.

Sursa: IMSA WeatherTech Sportscar Championship
Photocredit: IMSA WeatherTech Sportscar Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES