More

  Latest Posts

  Victorie dramatica pentru TSR Honda pe Paul Ricard

  Dramatismul si spectacolul au fost prezente din primul pana in ultimul minut in aceasta editie a Bol d’Or-ului. Duelul dintre SRC Kawasaki, echipajul care a obtinut pole-ul si SERT a tinut capul de afis in cea mai mare parte a cursei.

  Intre cele 2 echipe franceze a parut ca se va da batalia pentru victorie, dar amandoua au fost tradate de motocicletele lor in ultimele 6 ore. Mai intai SERT-ul a facut o oprire fortata si lunga la boxe din cauza ambreiajului, iar problemele electrice aparute din senin au provocat aceeasi soarta SRC-ului.

  TSR Honda a profitat de problemele adversarilor si a urcat la conducerea manseri, ca si la ultima editie a cursei de 24 de ore de la Le Mans. Campioana mondiala n-a avut insa misiune usoara cu YART si surprinzatorea Wepol Racing, 2 din echipajele care incearca sa duca trena Yamaha dupa retragerea din competitie a celor de la GMT94.

  Toate cele 3 echipe si-au conservat pozitiile pana la final, cu victorie pentru TSR Honda si dublu podium pentru Yamaha in ordinea YART – Wepol Racing. Team Bolliger a adus primul Kawasaki pe locul al 4-lea, in timp ce SERT si SRC au reusit sa termine cursa, pe pozitiile 5, respectiv 7.

  Printre abandonuri de marca se numara Honda Endurance Racing, care a avut o oprire la boxe de peste 6 ore, dar care s-a retras mai tarziu din cauza problemelor la motor si ERC BMW, echipa de uzina a bavarezilor care a adus primul Safety Car din noul sezon in urma unui acrosaj cu o alta motocicleta si care apoi a cazut decisiv 2 ore mai tarziu.

  TSR Honda conduce clasamentul general cu 51 de puncte, urmata de Wepol Racing la 8 unitati in spate, care chiar daca a incheiat in urma celor de la YART, are cu 2 puncte mai mult decat echipajul austriac gratie clasamentelor de la intervalele de 8 si 16 ore. SERT-ul e la egalitate cu YART-ul, iar SRC-ul sta momentan la panda cu 40 de puncte.

  Urmatoarea etapa e cursa de 24 de ore de la Le Mans, care se va desfasura in perioada 20-21 aprilie 2019.

  Foto – LiveGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss