Latest Posts

Diriyah ePrix – Frijns oprește dominația Mercedes în ultimul antrenament liber

Vizualizări: 27802

 

După o primă cursă dominată categoric de Nyck de Vries și Mercedes EQ Formula E, a doua zi de concurs din Arabia Saudită a început cu un rezultat surprinzător. După problemele întâmpinate ieri după-amiază în ultimul antrenament liber, Robin Frijns a dat tonul în FP3.

Olandezul a surprins asistența și a semnat cel mai rapid tur în cel de-al treilea antrenament liber. Pilotul echipei Envision Virgin Racing a oprit cronometrul în 1:07.294. Învingătorul de ieri, Nyck de Vries, a încheiat cel de-al treilea antrenament din Arabia Saudită pe locul secund.

Pilotul echipei Mercedes EQ Formula E a sosit la mai puțin de două zecimi de compatriotul său. Podiumul celei de-a treia sesiuni de antrenamente a fost completat de Nick Cassidy, coechipierul lui Frijns venind la doar 0.155 în spate. Top cinciul zilei a fost completat de Ollie Rowland și Antonio Felix da Costa.

Printre primii zece clasați în antrenamentul de azi au mai fost, în ordine, Edoardo Mortara, Stoffel Vandoorne, Sebastien Buemi, Sam Bird și Lucas di Grassi. În topul primilor 15 clasați în FP3 am mai regăsit alți trei piloți britanici. Pe 11 și 12 s-au clasat Oliver Turvey și Jake Dennis, în timp ce, Tom Blomqvist s-a clasat pe 15. Între ei, i-am mai regăsit pe Rene Rast și Jean Eric Vergne.

Printre piloții clasați în top 20, i-am mai regăsit, de asemenea, pe Norman Nato, Maximilian Gunther, Pascal Wehrlein, Alex Lynn și Nico Muller. Ultimii clasați în cea de-a treia sesiune de antrenamente libere au fost Mitch Evans, Alexander Sims, Sergio Sette Camara și Andre Lotterer.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Acțiunea de pe străzile din Ad Diriyah va continua în această după-amiază cu sesiunea de calificări care va determina ordinea pe grila de start a celei de-a doua curse a sezonului care va avea loc tot astăzi, în nocturnă.

Sursa: GP24, Paul Athes
Photocredit: Formula E
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24, Paul Athes

Latest Posts

Don't Miss