More

  Latest Posts

  Diriyah ePrix – Frijns oprește dominația Mercedes în ultimul antrenament liber

   

  După o primă cursă dominată categoric de Nyck de Vries și Mercedes EQ Formula E, a doua zi de concurs din Arabia Saudită a început cu un rezultat surprinzător. După problemele întâmpinate ieri după-amiază în ultimul antrenament liber, Robin Frijns a dat tonul în FP3.

  Olandezul a surprins asistența și a semnat cel mai rapid tur în cel de-al treilea antrenament liber. Pilotul echipei Envision Virgin Racing a oprit cronometrul în 1:07.294. Învingătorul de ieri, Nyck de Vries, a încheiat cel de-al treilea antrenament din Arabia Saudită pe locul secund.

  Pilotul echipei Mercedes EQ Formula E a sosit la mai puțin de două zecimi de compatriotul său. Podiumul celei de-a treia sesiuni de antrenamente a fost completat de Nick Cassidy, coechipierul lui Frijns venind la doar 0.155 în spate. Top cinciul zilei a fost completat de Ollie Rowland și Antonio Felix da Costa.

  Printre primii zece clasați în antrenamentul de azi au mai fost, în ordine, Edoardo Mortara, Stoffel Vandoorne, Sebastien Buemi, Sam Bird și Lucas di Grassi. În topul primilor 15 clasați în FP3 am mai regăsit alți trei piloți britanici. Pe 11 și 12 s-au clasat Oliver Turvey și Jake Dennis, în timp ce, Tom Blomqvist s-a clasat pe 15. Între ei, i-am mai regăsit pe Rene Rast și Jean Eric Vergne.

  Printre piloții clasați în top 20, i-am mai regăsit, de asemenea, pe Norman Nato, Maximilian Gunther, Pascal Wehrlein, Alex Lynn și Nico Muller. Ultimii clasați în cea de-a treia sesiune de antrenamente libere au fost Mitch Evans, Alexander Sims, Sergio Sette Camara și Andre Lotterer.

  Acțiunea de pe străzile din Ad Diriyah va continua în această după-amiază cu sesiunea de calificări care va determina ordinea pe grila de start a celei de-a doua curse a sezonului care va avea loc tot astăzi, în nocturnă.

  Sursa: GP24, Paul Athes

  Photocredit: Formula E


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss