Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Victoria cu numarul 65 pentru #JR65

  Mondialul de Superbike a revenit dupa 2 luni de pauza pe traseul de la Portimao, unde am avut o prima surpriza in calificari: Eugene Laverty a obtinut primul sau pole in campionat dupa 5 ani, cu Johnny Rea si Marco Melandri alaturi.

  Atat Rea, cat si Melandri au luat un start bun, cu italianul lider pentru un singur viraj. Johnny a trecut rapid la atac, iar din virajul 2 si-a impus autoritatea pe tot parcursul cursei.

  Ce a inceput frumos pentru Laverty s-a transformat intr-un cosmar, cand Xavi Fores n-a mai stapanit modelul Panigale la intrarea in virajul 3, iar acrosajul dintre cei 2 a fost inevitabil. Amandoi au scapat teferi, dar cu abandon consemnat pentru amandoi.

  Coechipierul lui Eugene: Lorenzo Savadori, a avut si el o mansa de calificare foarte buna si un inceput de cursa la fel de bun, italianul urcand pana pe 3 dupa primul viraj.

  Savadori a si pus presiune pe Melandri pentru locul secund, dar pilotul Milwaukee a comis-o in primul viraj si a fost consemnat astfel dublu abandon pentru echipa lui Shaun Muir.

  De toate astea au profitat Michael van der Mark, care a avansat pana in top3, dar si Chaz Davies, nerefacut dupa o vara macinata de accidentari. Plecat de pe 14 din grila, Davies a urcat pana pe 6 la finele primului tur, profitand de problemele adversarilor.

  Mare lucru nu s-a mai intamplat dupa aceea, exceptand depasirile castigatoare ale lui Davies si Loris Baz asupra lui Tom Sykes, respectiv Jordi Torres, plus abandonurile lui Leon Camier, PJ Jacobsen si Jakub Smrz, aflat la revenirea in competitie dupa multi ani.

  Astfel, Rea trece foarte linistit linia de sosire spre victoria 65 pentru numarul 65, cu Melandri si van der Mark completand podiumul. Davies salveaza esentialul dupa un loc 4 muncit, cu un Tom Sykes pe 5, aflat intr-o criza serioasa de podiumuri.

  Cu a 6-a victorie la rand pe traseul portughez, Rea ajunge la cota 395, cu un avans de 104 de puncte fata de Davies. Van der Mark se afla la alte 27 de puncte in urma, in timp ce Tom Sykes si restul pilotilor se lupta mai mult pentru titlul de „Best of the Rest”.

  Actiunea va continua maine de la 18:15, pe Eurosport 2, cu cursa clasei WSS si mansa a 2-a a WorldSBK-ului.

  Foto – Motorpasionmoto  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss