More

  Latest Posts

  Vasser Sullivan dezvăluie piloţii Lexus GTD pentru 2022

  Vasser Sullivan Racing a dezvăluit că Aaron Telitz, Frankie Montecalvo și Richard Heistand vor concura cu numărul 12 în categoria GTD a Campionatului IMSA WeatherTech SportsCar anul viitor.

  După anunțul recent al echipei că Ben Barnicoat i se va alătura lui Jack Hawksworth la GTD Pro, alături de Kyle Kirkwood pentru rundele de anduranță, echipa deținută de Jimmy Vasser și James Sullivan a dezvăluit că fostul partener al lui Hawksworth, Telitz, va rămâne cu normă întreagă la echipă, dar va trece la numărul 12 alături de Montecalvo. Această pereche va fi asistată în rundele de anduranță de Heistand.

  „În mod individual, Aaron, Frankie și Richard au câștiguri și podiumuri cu organizația noastră, așa că era logic să-i unim ca şi copiloți”, au spus Vasser și Sullivan într-o declarație comună. „Avem multă încredere în acești tipi, ca să ne conducă spre un campionat, iar testul nostru recent de la Daytona a confirmat că am făcut alegerea corectă.

  „Vom anunța al patrulea pilot al nostru pentru cursa de 24 de ore Rolex în săptămânile următoare.”

  Pentru Telitz, un câștigător al cursei în toate cele trei categorii de pe Road To Indy, inclusiv un campion al ceea ce se numea atunci Pro Mazda, va marca un al patrulea sezon în IMSA cu Vasser Sullivan. A participat în rundele IMSA Michelin Endurance Cup din 2019, înainte de a deveni pilot cu normă întreagă în 2020, când el și Hawksworth au obținut trei victorii și au câștigat campionatele de piloţi, echipe și producători GTD Sprint Cup. În 2021, perechea a obținut o victorie și alte două podiumuri.

  „Au fost doi ani extraordinari de alergare cu normă întreagă cu Jack în GTD”, a spus nativul din Wisconsin. „Acum, Frankie și cu mine ne reunim pentru a conduce numărul 12 în GTD pentru Vasser Sullivan și Lexus. Mulțumiri imense lui Jimmy și Sulli și tuturor celor de la Lexus pentru că și-au pus încrederea în mine din nou.”

  La fel ca Telitz, Montecalvo, din Highlands, NJ, va concura și al patrulea sezon cu Vasser Sullivan și Lexus. Prima sa victorie a venit în 2020, în timp ce sezonul trecut a urcat pe trei podiumuri. Heistand, între timp, a fost partenerul lui Hawksworth pentru primele două victorii ale echipei în 2019.

  Jeff Bal a comentat: „Frankie, Aaron și Richard cunosc bine mașina și toți trei au câștigat victorii, podiumuri și pole position-uri la volanul unui RC F GT3. Experiența lor în Lexus combinată cu o chimie bună creează un avantaj pentru numărul 12.

  „Atât Jimmy, cât și Sulli au făcut o treabă grozavă, reunind o linie de piloți câștigători și construind un echipaj excelent pentru a se asigura că Lexus va fi în poziție de a câștiga podiumuri pe tot parcursul sezonului. Echipa este plină de energie și suntem încântați să-i vedem ieșind la luptă pentru campionatul GTD în 2022.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul IMSA găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss