More

  Latest Posts

  Valentino Rossi a ieșit din Gulf 12 Hours din cauza contactului cu COVID-19

  Legenda MotoGP, Valentino Rossi, va pierde cursa de anduranță Gulf 12 Hours de luna aceasta, din cauza contactului apropiat cu cineva care a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

  Rossi era programat să-și facă apariția obișnuită la Gulf 12 Hours la Abu Dhabi cu echipa Kessel Racing pe un Ferrari 488 GT3.

  Câștigător de clasă la evenimentele anterioare, Rossi trebuia să împartă o mașină cu prietenul apropiat Alessio Salucci și cu fratele vitreg și actualul pilot de MotoGP, Luca Marini.

  Cu toate acestea, Kessel Racing a anunțat că Rossi a fost identificat ca fiind un contact apropiat cu cineva care a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și este acum în autoizolare.

  Ca urmare, Rossi va lipsi de la cursa din acest weekend, care urmează să înceapă cu primele antrenamente de joi.

  Salucci și Marini vor concura în continuare, fostul pilot GP3 ​​și obișnuit al GT David Fumanelli luându-i locul lui Rossi.

  O scurtă declarație a Kessel Racing spunea: „Valentino nu va participa la Gulf 12 Hours, programată sâmbătă, 8 ianuarie.

  „Multiplul Campion Mondial a avut contact cu o persoană pozitivă cu COVID-19, așa că este în carantină.

  Luca Marini și Alessio Salucci sunt încă confirmați și vor concura la Abu Dhabi împreună cu David Fumanelli pe Ferrari 488 GT3 #46.”

  Gulf 12 Hours din acest an trebuia să acționeze ca un prolog pentru o campanie mai largă în cursele GT în 2022 pentru Rossi, care s-a retras din MotoGP la sfârșitul sezonului trecut.

  Rossi a testat recent un Audi R8 pentru echipa WRT din Campionatul Mondial de Anduranță, deși încă nu își stabilește planurile de curse de mașini pentru acest an.

  De-a lungul anilor, Valentino a testat mașinile de Formula 1, a disputat evenimente din Campionatul Mondial de Raliuri pe lângă ieșirile sale unice de anduranță GT, cu italianul dornic să concureze într-o zi la 24 de ore de Le Mans.

  Valentino a avut anterior COVID-19, luând virusul în octombrie 2020 și forțându-l să rateze cursele din Aragon în acel an.

  În 2022, echipa VR46 a lui Rossi va trece în MotoGP cu Marini și debutantul Marco Bezzecchi pe Ducati, echipa confirmând recent că firma financiară italiană Mooney îi va fi sponsorul principal, punând capăt unei discuţii de luni de zile în care a fost implicat gigantul petrolier saudit Aramco.

  Mai multe ştiri despre cursele de anduranţă găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss