More

  Latest Posts

  Update după 4 ore- SPA 2020: Mapelli conduce cursa în Lamborghini-ul Orange1 FFF

  Cu patru ore complete la Cursa de 24 de ore de SPA din 2020, Marco Mapelli a avut un avans de 3,7 secunde în Lamborghini-ul său,  nr. 63 Orange1 FFF. În întuneric și ploaie ușoară, cinci mărci diferite au ocupat primele cinci poziții.

  Lamborghini-ul nr. 63 a preluat locul de top în timpul celei de-a doua runde de oprire la boxe, care a avut loc imediat după a doua oră. Marco Mapelli a preluat conducerea lui Dennis Lind, în timp ce fostul lider Raffaele Marciello a rămas la volanul Mercedes-AMG-ului nr. 88 și a petrecut majoritatea celei de-a treia ore urmărindu-l pe compatriotul său.

  Cu puțin înainte de marcajul de trei ore, mașina WRT a echipei belgiene Audi Club Team nr. 32 a lui Charles Weerts s-a învârtit la Bruxelles după ce a luat contact cu BMW Walkenhorst nr. 34. Acest lucru a necesitat un steag galben și o mașină de siguranță. Cursele s-au reluat cu puțin timp înainte de ora 19:20 CEST, iar primii concurenți au fost separați cu doar câteva secunde.

  timthumb 1

  Mapelli a reușit să se îndepărteze de Felipe Fraga, care preluase conducerea lui Marciello în Mercedes-AMG-ul nr. 88. Michael Christensen s-a clasat pe locul al treilea în Porsche-ul nr. 47 KCMG, la doar 0,8 secunde de Fraga, în timp ce Dries Vanthoor (nr. 31 Audi Sport Team WRT) a fost cu încă 1,6 de restanțe. La a patra oră, puțin peste șase secunde i-au separat pe primii patru concurenți.

  Barwell Lamborghini nr. 78 a continuat să conducă Cupa de Argint. Patrick Kujala, care a preluat volanul la trei ore, a avut un avantaj de opt secunde față de Mercedes-AMG nr. 5 HRT. Aceeași echipă a ocupat și Pro-Am cu mașina sa nr. 77, care, după patru ore l-a avut la volan pe Ricky Collard. În clasamentul Am Cup, Herberth Porsche-ul nr. 918 a deținut avantajul, în ciuda unei penalizări pentru abuzarea limitelor de pistă.

  Nr. 55 Attempto Audi a devenit prima retragere a cursei în a treia oră. Mașina a ieșit de la boxe după incidentul său timpuriu, dar a reușit doar câteva ture înainte de a se retrage definitiv în garaj, în timp ce Lamborghini-ul nr. 19 FFF a fost și el retras în urma accidentului său anterior. Audi-ul nr. 32 WRT a fost eliminat prin coliziunea sa cu BMW-ul nr. 34, pentru care Walkenhorst-run M6 a primit tractare.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss