Latest Posts

Update după 15 ore- SPA 2020: Ferrari face o greșeală tactică

Vizualizări: 11500

Faptul că nu a făcut oprirea obligatorie, sub îndrumarea mașinii de urgență, l-ar putea costa pe Alessandro Pier Guidi, în Ferrari-ul AF Corse nr.51.

La scurt timp după jumătatea cursei, ploaia s-a întețit la Spa-Francorchamps. Trio-ul fruntaș s-a oprit imediat pentru a trece pe anvelope de ploaie, ceea ce a șters diferența de strategie dintre liderul nr. 51 AF Corse Ferrari și nr. 63 Orange1 FFF Lamborghini pe locul al doilea. Unii dintre șoferii din top 10 au riscat, rămânând pe cauciucuri normale. Acesta a fost cazul lui Maxime Soulet (nr. 3 K-Pax Racing Bentley), Renger van der Zande (nr. 29 Team Honda Racing) și Franck Perera (nr. 163 Emil Frey Racing Lamborghini), dar după trei ture care i-au costat aproximativ 15 până la 20 de secunde pe tur,  au abandonat planurile.

Cu unsprezece ore rămase, a fost ridicat steagul galben, după ce a fost blocată intrarea la boxe. Urmând o mașină de siguranță, mai multe dintre echipele din top 10 au profitat de ocazie pentru a-și face oprirea obligatorie. Acea oprire trebuie să aibă o durată de cel puțin patru minute de la intrare la ieșire și trebuie efectuată după începutul celei de-a 12-a ore și înainte de sfârșitul celei de-a 22-a ore.

Update după 15 ore- SPA 2020: Ferrari face o greșeală tactică

În mod esențial, Ferrari-ul nr. 51 AF Corse,  nu a efectuat acea oprire tehnică sub îndrumarea mașinii de siguranță, ștergându-și efectiv avantajul asupra mașinilor care au făcut-o. Printre acestea se numără Lamborghini-ul nr. 63 și nr. 98 ROWE Racing Porsche (al treilea la acel moment), dar și nr. 4 Mercedes-AMG HRT, nr. 40 GPX Racing Porsche, nr. 3 K-Pax Racing Bentley și nr. 29 Team Honda Racing.

Odată ce luminile au devenit din nou verzi, Nicklas Nielsen, care preluase conducerea lui Alessandro Pier Guidi în Ferrari-ul nr. 51, a făcut tot posibilul pentru a crește diferența față de Lamborghini-ul nr. 63 a lui Andrea Caldarelli. Nielsen a fost ajutat atât de Mathieu Jaminet (nr. 12 GPX Racing Porsche), cât și de nr. 66 Audi Sport Team Attempto a lui Patric Niederhauser, care au trecut de Lamborghini în drumul lor către pozițiile de finalizare pe podium virtual. Niciunul dintre ei nu a făcut o oprire tehnică în perioada indicată.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cu 15 ore rămase, AF Corse nr. 51 are un avans restrâns de 3 secunde față de GPX Racing nr. 12, Porsche, nr. 98 ROWE Racing Porsche la alte 30 de secunde în jos. În Silver Cup, Mercedes-AMG nr. 5 HRT și-a extins avantajul față de Barwell Motorsport nr. 78 (după ce acesta din urmă a suferit o pană), Ferrari nr. 93 Sky-Tempesta Racing crescând avantajul său în Pro-Am. Bentley nr. 108 CMR este în continuare cel mai bun dintre alți concurenți ai Cupei Am.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss