GP24 Media

LATEST POSTS

United Autosports și HHC Motorsports se unesc pentru GT4 2021

Vizualizări: 30627

Charlie Kemp și Jody Hemmings se alătură United. United Autosports aduce la bord echipa de la HHC Motorsport pentru a-și consolida noul grup pentru GT 2021.

Echipa sportscar, câștigătoare a mai multor curse și campionate, va debuta în GT4 European Series în 2021 cu două mașini GT4 McLaren 570, lucrând cu Charlie Kemp și Jody Hemmings de la HHC Motorsport.

Resursele United Autosports și experiența HHC asigură că echipa ajunge la prima rundă a GT4 European Series la Monza în Italia, în aprilie, ca o echipă extrem de competitivă, pregătită să câștige.

Proprietarul echipei United Autosports, Richard Dean, are deja o relație de lungă durată atât cu Charlie, cât și cu Jody, după ce a lucrat cu Charlie (în imaginea de mai jos) la lansarea diferitelor serii Ginetta în pachetul TOCA, în timpul său ca director general la Ginetta Cars, în vreme ce Jody a fost șef de echipă pentru LNT Le Mans , câștind GT2 Team împreună cu Panoz.

United Autosports și HHC Motorsports se unesc pentru GT4 2021

Echipa GT4 a United Autosports va fugi de la impresionanta lor unitate din West Yorkshire și va fi condusă de Charlie Kemp în calitate de manager de proiect GT și Jody Hemmings în calitate de șef al GT Engineering.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

HHC nu vor rula mașini sub propriul banner în 2021, două dintre cele trei McLaren 570S GT4 ale echipei sunt acum cu Brookspeed.

United Autosports și HHC Motorsports se unesc pentru GT4 2021
TBC / TBC – HHC Motorsport McLaren 570S GT4

Runda de deschidere a GT4 European Series va avea loc la Monza, Italia, în perioada 16-18 aprilie.

Zak Brown, proprietarul echipei United Autosports și președinte:

„Fuziunea HHC Motorsport cu United are un sens perfect înaintea campaniei noastre inițiale GT. HHC a condus o echipă de curse ultra-competitivă și a făcut o treabă excelentă cu mașina McLaren 570s GT4. Acum putem rula în 2021. ”

Richard Dean, proprietarul echipei United Autosports și director general:

„Îi cunosc pe Charlie și Jody de mult timp și am cel mai mare respect pentru ceea ce au realizat cu HHC. Se pare că au obiceiul de a câștiga în aproape fiecare campionat în care intră și au o reputație excelentă pentru dezvoltarea tinerilor piloți. Nu am vrut să concurez împotriva lor, așa că ne-am unit și am fost de acord cu toții că a avut mult sens să lucrăm împreună, deoarece împărtășim aceleași ambiții și valori. ”

Charlie Kemp, Manager de proiect United Autosports GT4:

„Suntem încântați să ne unim forțele cu colegii echipei Yorkshire United Autosports. Realizările lor la nivel general, în special câștigarea Le Mans în 2020 au fost remarcabile și dorim oportunitatea de a deveni parte a echipei. Pe lângă integrarea în celelalte proiecte interesante pe care le-au planificat, obiectivul nostru comun este de a face din programul lor european GT4 o forță de care trebuie să se țină cont. ”

Sursa: dailysportscar.com
Photocredit: dailysportscar.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES