GP24 Media

LATEST POSTS

United Autosports confirmă cea de-a doua distribuție LMP3 pentru 2021

Vizualizări: 9900

United Autosports a confirmat că Duncan Tappy și Andrew Bentley vor concura alături de Jim McGuire în Asian Le Mans Series din 2021, trio care se reunește după 2020 și urmează să continue în European Series după programul Asian Le Mans Series.

Trio-ul se va alătura lui Ian Loggie, Andy Meyrick și Rob Wheldon, anunțați anterior, în echipa LMP3 din seria Asian Le Mans a United, cu intenția acum declarată ca o a treia mașină să se alăture efortului din Asian Le Mans, cu piloții care urmează să fie confirmați.

United Autosports concurează în Asian Le Mans Series după un an departe de serie. Sezonul 2018/2019 al echipei a înregistrat un al doilea loc în campionatul LMP3 (către Inter Europol) după ce a vizitat podiumul la fiecare rundă. De asemenea, au câștigat campionatul Asian Le Mans Series LMP2 2018/2019.

Asian LMS din 2021 începe în perioada 4-6 februarie pentru primele două curse de patru ore, ultimele două curse având loc în perioada 18-20 februarie.

Duncan Tappy: „Sunt foarte încântat să concurez în prima mea serie Asian Le Mans cu United Autosports. Seria îmi oferă mie, lui Jim și Andrew cele mai bune teste și pregătiri posibile pentru campania noastră din 2021 din seria European Le Mans. Abia aștept să mă întorc în mașină și să văd ce putem face. ”

United Autosports confirmă cea de-a doua distribuție LMP3 pentru 2021

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Andrew Bentley: „Să participi la Asian Le Mans Series cu United este fantastic și vom lupta din greu pentru a obține rezultate bune. Și este cea mai bună pregătire posibilă pentru noi ca echipă de pilotaj și echipa în ansamblu pentru anul viitor. Ne va oferi o mulțime de kilometri și ne va permite să încercăm câteva lucruri înainte de sezonul ELMS. Traseul și facilitățile din Abu Dhabi sunt minunate, iar vremea ar trebui să fie destul de bună. Aștept cu nerăbdare oportunitatea de a face mașina # 3 și mai competitivă decât a fost în ELMS anul acesta. Am intrat în anul cu așteptări sensibile, deși există încă multe lucruri pe care le putem îmbunătăți. Am depășit ceea ce ne-am propus să realizăm și asta ne face pe toți și mai hotărâți să continuăm să mergem înainte. Jim și Duncan sunt colegi de echipă grozavi și lucrăm foarte bine împreună, așa că abia aștept să mă întorc din nou în mașină cu ei. ”

United Autosports confirmă cea de-a doua distribuție LMP3 pentru 2021

Zak Brown, coproprietar al echipei: „Este minunat ca Duncan și Andrew să i se alăture lui Jim pentru Asian Le Mans Series. Nu numai că au petrecut deja un sezon lucrând împreună, dar este, de asemenea, o pregătire excelentă pentru sezonul lor ELMS din 2021 ”.

Richard Dean, coproprietar al echipei „A avut sens să menținem această distribuție ELMS, îndreptându-ne spre seria Asian Le Mans. Au lucrat bine împreună anul acesta și acum se pot pregăti și pentru sezonul următor, Asian LMS acționează ca un program de testare de iarnă excelent. Cred că avem două distribuții foarte puternice și sperăm să adăugăm o a treia foarte curând. ”

Sursa: Autosport.com
Photocredit: Autosport.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES