Latest Posts

Un singur Lamborghini pentru Grasser, un Huracan în Pro la Spa

Vizualizări: 27598

Câștigător al celor 24 de ore de Daytona (GTD), de două ori, în 2018 și 2019, Grasser Racing Team va încerca să câștige un al treilea Rolex la sfârșitul săptămânii. Echipa austriacă concurează cu două Lamborghini Huracan GT3, în Florida, pentru a începe sezonul IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

Mirko Bortolotti și Rolf Ineichen (Steijn Schothorst și Marco Mapelli în consolidare în 24H) au terminat cursa de calificare pe locul 3 în #111, Misha Goikhberg și Franck Perera (Tim Zimmermann și Albert Costa în 24H) pe locul 6 în #19.

Echipa lui Gottfried Grasser va fi prezentă pentru tot sezonul, cu un singur Lamborghini, pentru Franck Perera și Misha Goikhberg. Cu toate acestea, prezența unei a doua mașini rămâne sub revizuire. # 111 este înregistrat pentru cursele Michelin Endurance Cup.

Un singur Lamborghini pentru Grasser, un Huracan în Pro la Spa
#111 GRT Grasser Racing Team Lamborghini Huracan GT3, GTD: Rolf Ineichen, Mirko Bortolotti, Steijn Schothorst, Marco Mapelli

Echipa Grasser Racing se va întâlni din nou cu Fanatec GT World Challenge Europe Endurance Cup Powered by AWS în acest sezon, cu un Lamborghini Huracan GT3, înscris în Silver Cup, pentru Tim Zimmermann și alți doi tineri piloți din programul Lamborghini Squadra Corse.

Planul inițial era să ruleze un Lamborghini în Pro pentru tot sezonul, dar ne îndreptăm spre o prezență unică la Total 24h Spa. Patru Huracan GT3 sunt așteptate în ADAC GT Masters.

Sursa: IMSA WeatherTech Sportscar Championship
Photocredit: Lamborghini Squadra Corse
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

IMSA WeatherTech Sportscar Championship

Latest Posts

Don't Miss