GP24 Media

LATEST POSTS

Un singur Lamborghini pentru Grasser, un Huracan în Pro la Spa

Vizualizări: 26474

Câștigător al celor 24 de ore de Daytona (GTD), de două ori, în 2018 și 2019, Grasser Racing Team va încerca să câștige un al treilea Rolex la sfârșitul săptămânii. Echipa austriacă concurează cu două Lamborghini Huracan GT3, în Florida, pentru a începe sezonul IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

Mirko Bortolotti și Rolf Ineichen (Steijn Schothorst și Marco Mapelli în consolidare în 24H) au terminat cursa de calificare pe locul 3 în #111, Misha Goikhberg și Franck Perera (Tim Zimmermann și Albert Costa în 24H) pe locul 6 în #19.

Echipa lui Gottfried Grasser va fi prezentă pentru tot sezonul, cu un singur Lamborghini, pentru Franck Perera și Misha Goikhberg. Cu toate acestea, prezența unei a doua mașini rămâne sub revizuire. # 111 este înregistrat pentru cursele Michelin Endurance Cup.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

#111 GRT Grasser Racing Team Lamborghini Huracan GT3, GTD: Rolf Ineichen, Mirko Bortolotti, Steijn Schothorst, Marco Mapelli

Echipa Grasser Racing se va întâlni din nou cu Fanatec GT World Challenge Europe Endurance Cup Powered by AWS în acest sezon, cu un Lamborghini Huracan GT3, înscris în Silver Cup, pentru Tim Zimmermann și alți doi tineri piloți din programul Lamborghini Squadra Corse.

Planul inițial era să ruleze un Lamborghini în Pro pentru tot sezonul, dar ne îndreptăm spre o prezență unică la Total 24h Spa. Patru Huracan GT3 sunt așteptate în ADAC GT Masters.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: IMSA WeatherTech Sportscar Championship
Photocredit: Lamborghini Squadra Corse
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES