More

  Latest Posts

  Un singur Lamborghini pentru Grasser, un Huracan în Pro la Spa

  Câștigător al celor 24 de ore de Daytona (GTD), de două ori, în 2018 și 2019, Grasser Racing Team va încerca să câștige un al treilea Rolex la sfârșitul săptămânii. Echipa austriacă concurează cu două Lamborghini Huracan GT3, în Florida, pentru a începe sezonul IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

  Mirko Bortolotti și Rolf Ineichen (Steijn Schothorst și Marco Mapelli în consolidare în 24H) au terminat cursa de calificare pe locul 3 în #111, Misha Goikhberg și Franck Perera (Tim Zimmermann și Albert Costa în 24H) pe locul 6 în #19.

  Echipa lui Gottfried Grasser va fi prezentă pentru tot sezonul, cu un singur Lamborghini, pentru Franck Perera și Misha Goikhberg. Cu toate acestea, prezența unei a doua mașini rămâne sub revizuire. # 111 este înregistrat pentru cursele Michelin Endurance Cup.

  #111 GRT Grasser Racing Team Lamborghini Huracan GT3, GTD: Rolf Ineichen, Mirko Bortolotti, Steijn Schothorst, Marco Mapelli

  Echipa Grasser Racing se va întâlni din nou cu Fanatec GT World Challenge Europe Endurance Cup Powered by AWS în acest sezon, cu un Lamborghini Huracan GT3, înscris în Silver Cup, pentru Tim Zimmermann și alți doi tineri piloți din programul Lamborghini Squadra Corse.

  Planul inițial era să ruleze un Lamborghini în Pro pentru tot sezonul, dar ne îndreptăm spre o prezență unică la Total 24h Spa. Patru Huracan GT3 sunt așteptate în ADAC GT Masters.

  Sursa: IMSA WeatherTech Sportscar Championship

  Photocredit: Lamborghini Squadra Corse


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss