GP24 Media

LATEST POSTS

Un număr record de participanți la Cupa Verbița.

Cupa Verbița
Vizualizări: 11497

Cupa Verbița, parte a Campionatului de Slalom Auto și programat pentru 9 mai a trecut de 100 de participanți înscriși în cursă.

Campionatul de Slalom Auto este cu siguranță unul dintre evenimentele de curse cu creștere mai rapidă din România. O parte din aceasta este cu siguranță cauzată de pragul inferior pentru participanți și de factorul de distracție ridicat.

Mai multe informații despre această cursă găsiți pe pagina oficială de Facebook a evenimentului AICI.

Cupa Verbița

Lista participanților la runda 2 a Campionatului de slalom, Cupa Verbița:

[pdf-embedder url=”http://gp24.ro/wp-content/uploads/2021/04/Inscrieri-RACE2_-Cupa-Verbita-9-mai.pdf” title=”Inscrieri RACE2_ Cupa Verbita, 9 mai”]

Mai multe știri despre Campionatului de Slalom Auto găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Un număr record de participanți la Cupa Verbița.

Sursa: Cupa Verbița
Photocredit: Campionatului de Slalom Auto
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES