GP24 Media

LATEST POSTS

Detalii despre Raliului Clujului Star Lubricants powered by MotoIntegrator.

Clujului
Vizualizări: 13391

Raliul Clujului Star Lubricants powered by MotoIntegrator, care contează pentru etapa a 9-a a Campionatului Național de Raliuri Betano, dar și ca etapă în Calendarul Sportiv Internațional FIA, în calitate de candidat pentru European Rally Trophy, are o lungime totală de 341.45 km, din care Probele Speciale însumează 107.00 km.

Primele 2 Probe Speciale ale Raliului de asfalt de anul acesta poartă denumirea de PS1 Făget MotoIntegrator 1, respectiv PS2 Făget MotoIntegrator 2. Acestea se vor desfășura sâmbătă, 25 septembrie, cu începere de la ora 15:28, prima trecere, și 17:11, a doua trecere. Startul probelor este localizat la ieșire din satul Săliște, pe DC91, iar sosirea la intrare în localitatea Făget, DJ 107R.

YouTube video

Cea de-a treia probă a Raliului, PS 3 Tarnița 1 RMB Inter Auto powered by FORD, se va desfășura duminică, 26 septembrie, începând cu ora 9:14. Ford România prin dealerul RMB Inter Auto este anul acesta mașina oficială la Raliul Clujului.

După experiențele extraordinare trăite în cadrul etapelor Women Rally, PARSA Beauty se alătură organizatorului Raliului Clujului Star Lubricants powered by MotoIntegrator, de această dată cu gama Parsa Men. Astfel, a doua trecere pe Tarnița poartă denumirea de PS 5 Tarnița 2 Parsa Beauty.

Însă, Proba regină a Raliului din acest an este celebra Dângău. Introdusă în cadrul Campionatului de Clubul Sportiv Savu Racing, în anul 2006, după ce s-a reuşit asfaltarea ei de către Consiliul Judetean Cluj, proba, în diverse configuraṭii, nu a lipsit în niciun an din cadrul Raliului. La această ediṭie se va parcurge de două ori, duminică 26 septembrie 2021. Mai întâi, PS 4 Dângău 1 Mobil 1, cu începere de la ora 10:07, iar de la ora 13:33, PS 6 Dângău 2 Star Lubricants, proba care va reprezenta şi Power Stage-ul Raliului.

Clujului

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Conform tradiṭiei de peste 10 ani, Star Lubricants, importator și distribuitor autorizat ExxonMobil în România de peste un sfert de veac, este anul acesta sponsor principal al Raliul Clujului 2021, iar Power Stage-ul este strâns legat de acest partener.

Mobil 1™ este implicat activ în sporturile cu motor la toate nivelurile – de la întreceri naţionale de automobilism, până la NASCAR şi Campionatul Mondial de Formula 1. Star Lubricants continuă tradiţia susţinerii motorsportului local împărtăşind acelaşi spirit de competiţie şi pasiunea pentru performanţă. „Suntem bucuroşi şi onoraţi să putem continua povestea noastră alături de Savu Racing după o pauză de 10 ani.

Raliul Clujului Star Lubricants este o competiţie de referinţă în motorsportul românesc care se bucură de foarte multă apreciere din partea iubitorilor de automobilism. Prezenţa noastră în calitate de sponsor principal al evenimentului este una firească, având în vedere tradiţia organizării Raliului Clujului, faptul că Star Lubricants este o companie românească ce îşi are originile în inima Ardealului şi semnificaţia brandului pe care îl reprezentăm – Mobil 1 – fiind sinonim cu performanţa continuă”, a declarat Silviu Mototolea, CEO Star Lubricants.

Clujului

Inter Cars, cel mai mare distribuitor de piese auto din Europa Centrală și de Est, cu o tradiție de peste 30 ani la nivel european în domeniu, cu o rețea de 62 de centre de distribuție în țară și peste 600 centre de distribuție la nivel european, lansează în România MOTOINTEGRATOR: prima platformă integrată de booking online pentru servicii de reparații auto, redefinind prin digitalizare standardele interacțiunii dintre utilizatorii de autovehicule, atelierele de reparații auto și distribuitorul direct de piese auto!

“Suntem onorați să putem lua parte la un eveniment precum Raliul Clujului Star Lubricants powered by Motointegrator in calitate de sponsori oficiali. Vom fi prezenți pe tot parcusul evenimentului din Cluj-Napoca, îi vom susține pe participanți și organizatori pe parcusul celor 2 zile de competiție, cu precădere în cadrul probei MOTOINTEGRATOR Săliște-Făget din data de 25 septembrie 2021 și le vom strânge mâna câștigătorilor la linia de FINISH.” – a declarat Alexandru Abahnencei, Country Managerul INTER CARS ROMANIA.

“Mulțumim organizatorilor pentru oportunitate și sperăm ca acesta să fie începutul unei frumoase experiențe împreună.”

Clujului

“Într-un an complicat, în care condițiile epidemice nu sunt cele mai favorabile sportului autohton, cu ajutorul multor oameni inimoși care au fost alături de noi și în trecut, ne propunem să facem o figură frumoasă și să readucem Raliul Clujului, aflat la cea de-a 40-a ediție, la locul său în cadrul Campionatului. Această nominalizare arată oarecum recunoașterea capacității noastre organizatorice, atât cea din trecutul mai îndepărtat, cât și cea recentă, Campionatul Național Women Rally putând fi un exemplu elocvent în acest sens.

Continuăm tradiția și ne bucurăm că, după ani de zile, Star Lubricants, distribuitor Mobil 1, a decis să rămână partenerul nostru principal în Campionatul Național de Raliuri. Salutăm implicarea platformei MotoIntegrator powered by InterCars în desfăşurarea raliului, precum şi prezenṭa RMB InterAuto, de asemenea un partener tradiṭional al clubului nostru, cu maşina oficială a raliului – FORD. Pornim din nou la drum cu aceeași pasiune pentru performanță, pasiune arătată pe parcursul celor 9 ediții organizate de către noi până acum. “Safety first”va fi deviza principală a raliului din acest an, după incidentul nefericit de la etapa precedentă.

Vom încerca, alături de Federaṭie şi de concurenṭi să aducem o serie de inovaṭii în amenajarea şi securizarea probelor speciale, astfel încăt să reducem la maximum posibilitatea apariṭiei unor evenimente neplăcute”- a declarat Horațiu Savu, directorul organizatoric al Raliului.

Clujului

Partenerii principali ai evenimentului sunt: Star Lubricants, distribuitor autorizat al produselor Mobil 1, MotoIntegrator powered by Intercars, RMB Interauto powered by Ford, Parsa Beauty, CELOT, VIVO! Cluj-Napoca.

Parteneri: Cluj Arena, AEA Medical, Gerovital, Coca-Cola, Vittel, A 24, New Mar Catering, Cricova, CERT Transilvania.

Parteneri print: PMA, Impress.

Parteneri media: TVR, TVR Cluj, Radio Cluj, Făclia, RallyMax, Autoştiri.ro, FanRally.ro, Autorally, GP24.ro, RallyCow, FireWebb.

Raliul Clujului Star Lubricants powered by MotoIntegrator este organizat de către Clubul Sportiv Savu Racing, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.

Sursa: Comunicat Raliul Clujului - Savu Racing
Photocredit: Raliul Clujului - Savu Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES