GP24 Media

LATEST POSTS

Un nou joc DiRT apare pe piață, DiRT 5

Vizualizări: 23021

Studioul britanic Codemasters a prezentat ieri noul joc din seria DiRT, 5.

Noul DiRT 5 aduce un suflu nou, cel puțin asta reieșind din trailer, accentul fiind pus pe curse umăr la umăr in Off-road. Vor fi peste 70 de piste în joc, iar modul carieră va aduce multe activități noi pentru această serie.

Un nou joc DiRT apare pe piață, DiRT 5

În DiRT 5 vom putea găsi modele de Rally, Rallycross, Buggy-uri, dar și Sprint cars. O noutate este aceea că jocul va veni cu “Four split-screen multiplayer”, acolo unde te poți juca cu alți 3 prieteni deodată. În plus, jocul va avea  și vreme dinamică.

Un nou joc DiRT apare pe piață, DiRT 5

DiRT 5 va fi disponibil pe PC(Steam), PS4 și Xbox One din Octombrie 2020. Totodată, jocul o să apară pe PS5 și Xbox Series X, atunci când se vor lansa consolele, iar în 2021 ajunge și pe Google Stadia.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Foto-Codemasters

 

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES