More

  Latest Posts

  Un nou joc DiRT apare pe piață, DiRT 5

  Studioul britanic Codemasters a prezentat ieri noul joc din seria DiRT, 5.

  Noul DiRT 5 aduce un suflu nou, cel puțin asta reieșind din trailer, accentul fiind pus pe curse umăr la umăr in Off-road. Vor fi peste 70 de piste în joc, iar modul carieră va aduce multe activități noi pentru această serie.

  În DiRT 5 vom putea găsi modele de Rally, Rallycross, Buggy-uri, dar și Sprint cars. O noutate este aceea că jocul va veni cu “Four split-screen multiplayer”, acolo unde te poți juca cu alți 3 prieteni deodată. În plus, jocul va avea  și vreme dinamică.

  DiRT 5 va fi disponibil pe PC(Steam), PS4 și Xbox One din Octombrie 2020. Totodată, jocul o să apară pe PS5 și Xbox Series X, atunci când se vor lansa consolele, iar în 2021 ajunge și pe Google Stadia.

  Foto-Codemasters

   

  Sursa: http://gp24.ro
  Photocredit: http://gp24.ro

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  http://gp24.ro

  Latest Posts

  Don't Miss