Latest Posts

Turner Motorsport dezvăluie culorile BMW-urilor pentru IMSA GTD

Vizualizări: 26652

BMW M4 GT3 pe care Turner Motorsports îl va rula anul viitor a fost dezvăluit în schemele de culori tradiționale ale echipei.

Echipa din Newton, Turner Motorsports, va intra cu numărul #96 în categoria IMSA GTD, dar a trecut de la modelul veteran M6 la M4.

Pentru Rolex 24 Hours de la Daytona de luna viitoare, formației cu normă întreagă a echipei Turner, formată din Bill Auberlen și Robby Foley, li se vor alătura piloţii de uzină BMW M Jens Klingmann și Michael Dinan. Pentru Klingmann, acesta va fi primul start IMSA de când a concurat pentru echipa lui Will Turner în 2020, în timp ce pentru Dinan – care și-a câștigat clasa împreună cu Foley în GT World Challenge America – va fi prima sa cursă la acest nivel.

Turner Motorsport dezvăluie culorile BMW-urilor pentru IMSA GTD

Modelele prezentate, așa cum a postat Foley pe Twitter, dezvăluie tradiționalul albastru și galben al echipei, cu sigle proeminente pentru piesele de curse H&R, în timp ce culorile Liqui Moly – predominant alb cu benzi roșii și albastre – funcționează deosebit de bine cu modelele M4-ului.

Rahal Letterman Lanigan Racing va conduce două BMW M4 în categoria GTD Pro, dar nu își va dezvălui lista de piloți până în ianuarie.

Mai multe ştiri despre Campionatul IMSA găsiţi AICI!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss