More

  Latest Posts

  Turner Motorsport dezvăluie culorile BMW-urilor pentru IMSA GTD

  BMW M4 GT3 pe care Turner Motorsports îl va rula anul viitor a fost dezvăluit în schemele de culori tradiționale ale echipei.

  Echipa din Newton, Turner Motorsports, va intra cu numărul #96 în categoria IMSA GTD, dar a trecut de la modelul veteran M6 la M4.

  Pentru Rolex 24 Hours de la Daytona de luna viitoare, formației cu normă întreagă a echipei Turner, formată din Bill Auberlen și Robby Foley, li se vor alătura piloţii de uzină BMW M Jens Klingmann și Michael Dinan. Pentru Klingmann, acesta va fi primul start IMSA de când a concurat pentru echipa lui Will Turner în 2020, în timp ce pentru Dinan – care și-a câștigat clasa împreună cu Foley în GT World Challenge America – va fi prima sa cursă la acest nivel.

  Turner

  Modelele prezentate, așa cum a postat Foley pe Twitter, dezvăluie tradiționalul albastru și galben al echipei, cu sigle proeminente pentru piesele de curse H&R, în timp ce culorile Liqui Moly – predominant alb cu benzi roșii și albastre – funcționează deosebit de bine cu modelele M4-ului.

  Rahal Letterman Lanigan Racing va conduce două BMW M4 în categoria GTD Pro, dar nu își va dezvălui lista de piloți până în ianuarie.

  Mai multe ştiri despre Campionatul IMSA găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss