More

  Latest Posts

  Toyota Supra GT4 pentru SRO-Sprint X cu Forbush Performance

  Forbush Performance, cu sediul în Memphis, o nouă echipă de curse pentru 2021, intră în seria SRO, Sprint X, cu un Toyota GR Supra GT4, la fel de nou.

  Echipa, deținută de Matt Forbush, va fi primul client pentru Supra în cursele SRO din America de Nord.

  „Am admirat întotdeauna TRD și am așteptat ocazia de a aduce această mașină specială în seria de curse”, spune Forbush. „În afara capacității de a concura la un nivel profesional într-o mașină sport uimitoare, va oferi o expunere excelentă pentru zignyl.”

  Echipa intenționează să concureze la Winter Invitational de la Laguna Seca în februarie, să desfășoare sezonul complet SRO – Sprint X începând cu primul weekend din martie în Sonoma și să ruleze în SRO – GT America la Marele Premiu al Music City din august. Mașina va fi pilotată de Forbush, împreună cu copilotul Damon Surzyshyn.

  Sponsorul corporativ al mașinii este zignyl (zignyl.com), o companie de soluții de management QSR all-in-one, al cărei fondator și CEO este Forbush.

  Sursa: Forbush Performance
  Photocredit: Forbush Performance

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Forbush Performance

  Latest Posts

  Don't Miss