GP24 Media

LATEST POSTS

Toseland: Marc Marquez ar putea pleca de la Honda

Vizualizări: 9372

Fost campion mondial in Superbike si in prezent colaborator BT Sport, James Toseland crede ca venirea lui Jorge Lorenzo la HRC ar putea sa-l faca pe Marquez sa-i paraseasca pe niponi.

“Va fi greu sa-l tina pe Marc in viitor. Cu Lorenzo acolo, sigur vor pune o vioara intai si un locotenent, cum a fost de altfel si in ultimele 7 sezoane. Daca Jorge va face o treaba buna si ar putea s-o faca, Marquez ar fi tentat sa plece.”, a declarat britanicul.

Pana atunci, Marquez va obtine probabil al 5-lea titlu in 6 sezoane la clasa mare. Cu 6 runde pana la final, avansul ibericului fata de locul secund este de 67 de puncte.

Foto – Marca

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES