Latest Posts

TF Sport se alătură Rolex 24 la Daytona

Vizualizări: 15951

TF Sport își va face debutul în cursa IMSA la Rolex 24h 2021 la Daytona, cu un Aston Martin Vantage GT3 în clasa GTD.

Ben Keating va fi însoțit de câștigătorul clasei Le Mans 24h, Charlie Eastwood, de câștigătorul clasei Rolex 24, Richard Westbrook, și de promițătorul tânăr GT, Maxwell Root.

Intrarea TF Sport va fi o apariție guest în 2021, dar echipa este atentă la desfășurarea campaniilor IMSA pe tot parcursul sezonul în viitor.

După câștigarea clasei GTE-AM la Le Mans 24h din acest an, TF Sport este încrezător că poate aduce o prezentare puternică la cursa de renume mondial din Florida.

„Roar Before the Rolex 24” (incluzând recent anunțata cursă de calificare de 100 de minute pentru Rolex 24) va avea loc în perioada 22-24 ianuarie, antrenamentul pentru săptămâna cursei propriu-zise începând cu joia următoare, cele 24 de ore în sine, desfășurându-se în perioada 30-31 ianuarie.

Tom Ferrier, proprietarul echipei: „Suntem foarte bucuroși că ni se oferă ocazia de a concura la acest eveniment fantastic! Mulțumesc tuturor partenerilor implicați, Total, Rain X, Wynns și Matter, pentru că au făcut acest lucru posibil. Avem o echipă și o distribuție fantastică, așa că să sperăm că putem aduce un trofeu acasă! ”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Ben Keating, pilot cotat bronz: „Aceasta va fi cea de-a 11-a mea participare la Rolex 24 la Daytona și este cursa mea preferată a anului! Știu că prima mea experiență de la Le Mans a venit după ce am câștigat Rolex 24, așa că de ce să nu fiu alături de TF Sport la prima lor experiență Rolex 24, după câștigarea la Le Mans? Nu am condus niciodată Aston Martin, dar am concurat împotriva lor pe tot parcursul anului și am fost foarte impresionat de mașina GTE – mă aștept ca mașina GT3 să se descurce în mod similar. Ce să nu îți placă la acest program ?! ”

Maxwell Root, pilot cotat argint: „După ce am concurat la Le Mans 24h anul acesta, știam că vreau să bifez o altă cursă de 24 de ore de pe lista mea! Sunt încântat să concurez pentru TF Sport și alături de Ben, Richard și Charlie, după ce am luptat împotriva lor la începutul acestui an. Sunt extrem de recunoscător conducerii Matter și Speed ​​Motorsport pentru sprijinul acordat debutului meu Daytona. ”

Charlie Eastwood, pilot cotat aur: „Aștept cu nerăbdare să concurez la Daytona. Va fi prima cursă pentru echipă și pentru mine în America, în afara Campionatului Mondial de Rezistență. După ce am câștigat atât Spa 24 și Le Mans 24, ar fi minunat să luăm victoria la Daytona și să completăm trio-ul și cred că avem o șansă foarte bună! Chiar dacă nu am mai condus cu niciunul dintre coechipierii mei, cred că împreună suntem o distribuție foarte puternică, iar ianuarie nu ar putea veni destul de curând!”

Richard Westbrook, pilot cotat platinum: „Am fost prieten cu Tom pentru totdeauna, dar aceasta va fi prima dată când voi concura la TF, așa că va fi ciudat ca el să fie șeful meu! Echipa s-a descurcat atât de bine în ultimii ani, iar cu forma lor actuală și cu distribuția noastră, vom căuta cu siguranță o victorie. Ceea ce face Daytona specială este atmosfera, este prima cursă a anului, așa că toată lumea este încântată să înceapă din nou! ”

Sursa: dailysportscar.com
Photocredit: dailysportscar.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

dailysportscar.com

Latest Posts

Don't Miss