More

  Latest Posts

  Testele de pre-sezon SUPER GT încep la Suzuka pentru Nissan, Honda şi Toyota

  Testele de pre-sezon SUPER GT au început marți la Suzuka, cu Honda, Toyota și Nissan prezenţi pe circuit.

  Un total de opt mașini au fost în acțiune pe circuitul Grand Prix-ului Japoniei pentru prima zi a unui test de două zile care marchează primul grup GT500 care rulează în acest an în Campionatul de SUPER GT.

  Nissan a fost marca cea mai bine reprezentată, cu toate cele patru mașini Z, care vor concura în 2022, împreună cu o mașină de teste NISMO suplimentară.

  Această mașină a fost cea care a stabilit cel mai rapid timp al zilei, un 1m44.846s, înaintea mașinilor #23 NISMO și #3 NDDP Racing.

  Fostul pilot Honda, Bertrand Baguette, a avut prima sa experiență în Impul Z nr. 12 pe care o va împărţi cu Kazuki Hiramine în acest sezon, fiind în cele din urmă dezvăluit ca pilot Nissan marți dimineață.

  Mașina echipată cu Bridgestone a lui Impul a fost cea mai rapidă în sesiunea de dimineață cu cel mai bun timp de 1m45.168s, dar a fost doar a cincea după-amiază în spatele singurei Honda prezente, Real Racing NSX-GT.

  Ziua de marți a marcat semnarea lui Nobuharu Matsushita pentru prima rulare la bordul mașinii cu susținere Astemo, care rula cu caroserie tip S-spec.

  Ambele modele GT500 ale lui Yokohama au fost prezente la Suzuka – Kondo Racing Nissan, care a fost al șaselea cel mai rapid și cel mai lent din contingentul Z, și Toyota GR Supra de la Racing Project Bandoh.

  Singura altă Toyota prezentă a fost o mașină de teste pe anvelope Bridgestone, mașina #90.

  Perechea formată din Cerumo Yuji Tachikawa și Hiroaki Ishiura s-au numărat printre cei care aveau sarcini de conducere, alături de campionul în exerciţiu și pilotul TOMS, Sho Tsuboi.

  Dunlop a fost singurul producător de anvelope GT500 care nu a fost reprezentat la Suzuka, dar a fost prezent la un test Honda la Fuji Speedway, unde mașina nr. 64 de la Nakajima Racing a fost în acțiune împreună cu NSX-GT nr. 8 de la ARTA și o mașină de teste suplimentară.

  Testele SUPER GT continuă miercuri la Suzuka urmând probabil să aibă loc înainte de primele dintre cele două teste oficiale de pre-sezon, la începutul lunii martie, la Okayama.

  Mai multe ştiri despre Campionatul de SUPER GT găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss