GP24 Media

LATEST POSTS

Testele de pre-sezon SUPER GT încep la Suzuka pentru Nissan, Honda şi Toyota

SUPER
Vizualizări: 11910

Testele de pre-sezon SUPER GT au început marți la Suzuka, cu Honda, Toyota și Nissan prezenţi pe circuit.

Un total de opt mașini au fost în acțiune pe circuitul Grand Prix-ului Japoniei pentru prima zi a unui test de două zile care marchează primul grup GT500 care rulează în acest an în Campionatul de SUPER GT.

Nissan a fost marca cea mai bine reprezentată, cu toate cele patru mașini Z, care vor concura în 2022, împreună cu o mașină de teste NISMO suplimentară.

Această mașină a fost cea care a stabilit cel mai rapid timp al zilei, un 1m44.846s, înaintea mașinilor #23 NISMO și #3 NDDP Racing.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Fostul pilot Honda, Bertrand Baguette, a avut prima sa experiență în Impul Z nr. 12 pe care o va împărţi cu Kazuki Hiramine în acest sezon, fiind în cele din urmă dezvăluit ca pilot Nissan marți dimineață.

Mașina echipată cu Bridgestone a lui Impul a fost cea mai rapidă în sesiunea de dimineață cu cel mai bun timp de 1m45.168s, dar a fost doar a cincea după-amiază în spatele singurei Honda prezente, Real Racing NSX-GT.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Ziua de marți a marcat semnarea lui Nobuharu Matsushita pentru prima rulare la bordul mașinii cu susținere Astemo, care rula cu caroserie tip S-spec.

Ambele modele GT500 ale lui Yokohama au fost prezente la Suzuka – Kondo Racing Nissan, care a fost al șaselea cel mai rapid și cel mai lent din contingentul Z, și Toyota GR Supra de la Racing Project Bandoh.

Singura altă Toyota prezentă a fost o mașină de teste pe anvelope Bridgestone, mașina #90.

Perechea formată din Cerumo Yuji Tachikawa și Hiroaki Ishiura s-au numărat printre cei care aveau sarcini de conducere, alături de campionul în exerciţiu și pilotul TOMS, Sho Tsuboi.

Dunlop a fost singurul producător de anvelope GT500 care nu a fost reprezentat la Suzuka, dar a fost prezent la un test Honda la Fuji Speedway, unde mașina nr. 64 de la Nakajima Racing a fost în acțiune împreună cu NSX-GT nr. 8 de la ARTA și o mașină de teste suplimentară.

Testele SUPER GT continuă miercuri la Suzuka urmând probabil să aibă loc înainte de primele dintre cele două teste oficiale de pre-sezon, la începutul lunii martie, la Okayama.

Mai multe ştiri despre Campionatul de SUPER GT găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES