More

  Latest Posts

  Testele de pre-sezon SUPER GT încep la Suzuka pentru Nissan, Honda şi Toyota

  Testele de pre-sezon SUPER GT au început marți la Suzuka, cu Honda, Toyota și Nissan prezenţi pe circuit.

  Un total de opt mașini au fost în acțiune pe circuitul Grand Prix-ului Japoniei pentru prima zi a unui test de două zile care marchează primul grup GT500 care rulează în acest an în Campionatul de SUPER GT.

  Nissan a fost marca cea mai bine reprezentată, cu toate cele patru mașini Z, care vor concura în 2022, împreună cu o mașină de teste NISMO suplimentară.

  Această mașină a fost cea care a stabilit cel mai rapid timp al zilei, un 1m44.846s, înaintea mașinilor #23 NISMO și #3 NDDP Racing.

  Fostul pilot Honda, Bertrand Baguette, a avut prima sa experiență în Impul Z nr. 12 pe care o va împărţi cu Kazuki Hiramine în acest sezon, fiind în cele din urmă dezvăluit ca pilot Nissan marți dimineață.

  Mașina echipată cu Bridgestone a lui Impul a fost cea mai rapidă în sesiunea de dimineață cu cel mai bun timp de 1m45.168s, dar a fost doar a cincea după-amiază în spatele singurei Honda prezente, Real Racing NSX-GT.

  Ziua de marți a marcat semnarea lui Nobuharu Matsushita pentru prima rulare la bordul mașinii cu susținere Astemo, care rula cu caroserie tip S-spec.

  Ambele modele GT500 ale lui Yokohama au fost prezente la Suzuka – Kondo Racing Nissan, care a fost al șaselea cel mai rapid și cel mai lent din contingentul Z, și Toyota GR Supra de la Racing Project Bandoh.

  Singura altă Toyota prezentă a fost o mașină de teste pe anvelope Bridgestone, mașina #90.

  Perechea formată din Cerumo Yuji Tachikawa și Hiroaki Ishiura s-au numărat printre cei care aveau sarcini de conducere, alături de campionul în exerciţiu și pilotul TOMS, Sho Tsuboi.

  Dunlop a fost singurul producător de anvelope GT500 care nu a fost reprezentat la Suzuka, dar a fost prezent la un test Honda la Fuji Speedway, unde mașina nr. 64 de la Nakajima Racing a fost în acțiune împreună cu NSX-GT nr. 8 de la ARTA și o mașină de teste suplimentară.

  Testele SUPER GT continuă miercuri la Suzuka urmând probabil să aibă loc înainte de primele dintre cele două teste oficiale de pre-sezon, la începutul lunii martie, la Okayama.

  Mai multe ştiri despre Campionatul de SUPER GT găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network
  Photocredit: Motorsport Network

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Motorsport Network

  Latest Posts

  Don't Miss