More

  Latest Posts

  Târziu, foarte târziu ….

  Asta este ceea ce caracterizează ultimele competiții deținute de gp24.ro/" 41594 target="_blank">GP24.RO

  Deoarece nu suntem scuzați de tipul de oameni, nu vom intra în problemele de viața reală cu care ne-am confruntat. Simplul adevăr este că am avut o idee bună să facem concursuri lunare pentru cititorii noștri și sa dovedit că pur și simplu nu am fost suficient de bine organizați pentru a face acest lucru cu succes.

  Prima competiție a fost de a ghici un pilot care a condus o mașină Ferrari F1, care probabil a fost puțin dificilă. Nimeni nu a ghicit răspunsul, astfel încât nu a existat niciun câștigător aici.

  Cea de-a doua competiție a fost mult mai ușoară, dar a cerut oamenilor să răspundă cu o mică poveste la postul inițial, despre care am crezut că a fost explicat bine. Cu toate acestea, poate fi puțin confuz din cauza împărțirii postului respectiv. Aici am avut 2 răspunsuri la postarea inițială. Am decis să le acordăm ambelor premii. Domnul Coman, în calitate de câștigător, va primi premiul original, iar domnul Toader va primi un tricou GP24. Ambii sunt rugați să ne contacteze prin e-mail ([email protected]gp24.ro/" 41594 target="_blank">gp24.ro) pentru a ne furniza detaliile în care să-și trimită premiile.

  Deci, ce se va întâmpla cu concursurile lunare GP24?
  Avem căutat modalități mai bune de organizare a acestora și am găsit modalități de a le integra pe site-ul nostru gp24.ro și de a face desenul unui câștigător un proces automatizat reglementat de site-ul random.org.

  Concursurile lunare vor începe lunar pe data de 15, și un câștigător va fi aleasa pe data de 10 în luna următoare. cu excepția ediției din iulie, care va avea date diferite pentru a face posibilă obținerea biletelor la câștigător la timp pentru Grand Prix-ul  Formula 1 din Ungaria.

  Nou în sistem este că poți folosi un link personalizat pentru a-ți trimite prietenilor, colegilor, familiei, împărtăși-l pe FB, Twitter etc. și fiecare participare prin link-ul personal mărește șansa de a câștiga.

  Ne cerem sincer scuze pentru întârzierile și sperăm să vedem o mulțime de participări în timpul noilor concursuri GP24, concursul din iulie aducând șansa de a câștiga 2 bilete pentru GP 2009, Budapesta, Ungaria.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss